Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Ploaia a stricat spectaculosul eveniment – Festivalul Luminii – pregătit pentru vineri seara, de cercetașii din Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

cercetasi festivalVineri, 30 mai, era programat Festivalul Luminii, eveniment realizat de cercetașii din Alba Iulia. Din păcate vremea nu a ținut cu ei nici de această dată și, înainte cu 2 ore de începere, din cauza ploii, au decis că cel mai bine ar fi să amâne festivalul, urmând să hotărască dacă îl reprogramează, în speranța că a treia oară va fi ”cu noroc”.

În acest an cercetașii de la Centrul Local ”Axente Sever” și-au propus să aprindă mai multe gulguțe decât până acum. S-au realizat aproximativ 10.000 de gulguțe, erau pregătiți să învețe trecătorii să realizeze propria lor gulguță pe care să scrie mesajul lor și să nu uităm de gulguța uriașă pe care se puteau scrie lucrurile mărunte care îi fac fericiți. De asemenea, aveau pregătită și o expoziție foto în aer liber cu cei 20 de ani de poveste a Centrului Local „Axente Sever”, din care aceştia fac parte și gulguțe colorate care urmau să fie așezate în forme precum stema orașului, floarea de crin și elemente specifice cercetașilor. Nu în ultimul rând, era pregătit și un schimb liber cu cărți pentru copii și oameni mari, pentru a încuraja cititul și de a descoperi bucuria dintre rânduri”, au transmis organizatorii.

Cercetaşii albaiulieni doresc să mulţumească Primăriei Alba Iulia și lui Ping și Pong pentru că au fost alături de ei, dar şi celorlalţi colaboratori, prieteni, păriniţi şi colegi pentru ajutorul acordat în realizarea evenimentului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea