Platforma temporară de depozitare a deșeurilor NU se va construi la Galda de Jos. Proiectul a fost votat cu unanimitate împotrivă

Platforma temporară de depozitare a deșeurilor nu se va construi la Galda de Jos. Proiectul a fost votat cu unanimitate împotrivă.

După avizul negativ în comisia de specialitate, proiectul privind platforma temporară de depozitare a deșeurilor la Galda de Jos a fost votat în ședința extraordinară de joi cu unanimitate împotrivă. Astfel, platforma temporară de transbordare a deșeurilor menajere,, care ar fi avut o suprafață totală de 2689 metri pătrați, nu se va construi la Galda.

INFORMARE COVID-19

Firma de salubrizare Polaris M Holding a depus o solicitare, pentru autorizarea construcției platformei temporare de depozitare a deșeurilor la Galda de Jos, având în vedere că platforma de la Bărăbanț nu va mai putea fi folosită de către operatorul de salubritate după jumătatea lunii martie, când expiră avizul de funcționare dat de Garda de Mediu.

Reamintim de asemenea, că și construirea unei platforme în cartierul Partoș a fost revocată într-o ședință extraordinară de către consiliul local Alba Iulia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...