Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Planul de mobilitate urbană durabilă al municipiului Aiud, depus la Protecția Mediului pentru aviz. Observațiile publicului se primesc în termen de 15 zile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Aiud, titulară a proiectului de plan ,,Plan de mobilitate urbană durabilă pentru Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Aiud”, cu sediul în Aiud, str. Cuza Vodă, nr.1, jud. Alba, anunță publicul interesat că s-a elaborat și s-a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Alba prima versiune a planului menționat, în vederea solicitării avizului de mediu.

Informațiile privind potențialul impact asupra mediului, al proiectului propus, pot fi consultate la sediul APM Alba, din Alba Iulia, str. Lalelelor, nr. 7B și la sediul titularului proiectului, Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Aiud, de luni până joi, între  orele  08:00 – 16:00, iar  vineri între orele  08:00 – 14:00.

Observațiile publicului cu privire la prima versiune a planului propus și eventualele efecte ale acestuia asupra mediului, se primesc zilnic la sediul APM Alba, în termen de 15 zile calendaristice de la data apariției prezentului anunț.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea