Rămâi conectat

Sport

Pilotul albaiulian Mihai Aurel Beldie, locul II la Campionatului National de Viteză in Coastă de la Câmpulung Muscel

Bogdan Presecan

Publicat

în

Talentatul pilot Mihai Aurel Beldie este tot mai aproape de aducerea titlului de Campion Naţional la Alba Iulia, după ce a câștigat recent un important loc doi in clasamentul Automobilelor Diesel, în cadrul celei de-a VI-a etapă a Campionatului National de Viteză in Coastă Dunlop 2013 de la Câmpulung Muscel.

Aflat la bordul unui super BMW seria 1, Beldie a reușit după o cursa de zile mari și să recupereze  penalizarea de 5 secunde primate de la startul primei manșe de concurs.

Mihai Aurel Beldie (#120, Team Tontsch Automotive) a declarat: „Dupa etapa de la Campulung atentia mea se indreaptă spre ultimele doua etape ale Campionatului unde necesita atentie maxima. Nu sunt genul care sa ma plâng. Sunt dezamagit de rezultatul obtinut, avand in vedere evolutia mea. Masina a functionat perfect, echipa tehnica si-a facut treaba de nota 10, dar acum a venit si randul meu sa gresesc. Avand in vedere noul regulament care cumuleaza timpii din cele doua manşe de concurs, dacă anticipezi startul, 5 secunde sunt foarte greu de recuperat in 3 km… Peste toate sunt fericit că am reuşit să mă impun în toate manşele cronometrate dar… am luat locul 2”, a declarat pentru transport-business.ro pilotul albaiulian, după etapa de la Campulung.

In economia campionatului cu doua etape inainte de terminarea sezonului 2013, Mihai Aurel Beldie continua sa conducă Clasamentul Automobilelor Diesel, cu prima sansa pentru aducerea titlului de Campion Naţional la Alba Iulia.

Partenerii pilotului albaiulian sunt: Tontsch Automotive, Safety Broker Asigurari Alba, Angrenaje si Roti Dintate Alba Iulia, Help Trans Abrud, Antel Alba, Night Shadows, Axel Company si Auto Construct Sebes.

Sursa: transport-business.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Ciclista Miruna Măda, originară din Alba, desemnată cel mai bun sportiv al județului Sibiu în 2023, la secțiunea sporturi olimpice!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ciclista Miruna Măda, originară din Alba, desemnată cel mai bun sportiv al județului Sibiu în 2023, la secțiunea sporturi olimpice, în cadrul Galei Sportului, eveniment organizat la Sala „Transilvania” și organizat de CJ Sibiu! Miruna Măda, sportiva originară din Alba, a fost desemnată, de curând, cel mai bun sportiv din județul Sibiu în anul 2023, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea