Pier­sante Savini, patronul fabricii Savini Due din Sebeș: Focusul nostru principal este să reducem cât mai mult fluctuaţia de personal

Exportul a ajuns în 2017 la peste 64% din totalul cifrei de afaceri a companiei, principalele pieţe de export fiind Italia, Ungaria, Bulgaria şi Grecia.

Producătorul de mobilier pentru baie Savini Due din Sebeş, judeţul Alba, con­trolat de omul de afaceri italian Pier­sante Savini, a finalizat anul trecut un pro­gram de investiţii de peste 1 mil. euro, ce a presupus achiziţionarea de instalaţii teh­nologice de producţie, dezvoltarea de noi produse şi îmbunătăţirea celor existente.

ELIT

”Focusul nostru principal este să reducem cât mai mult fluctuaţia de personal”, a spus Pier­sante Savini pentru ziarul Financiar.

Compania din Sebeş produce articole de mobilier pentru baie, dulăpioare suspendate, diferite tipuri de oglinzi, accesorii pentru mobilier şi suporturi pentru chiuvetă.

Mihail David - 2020

Mobilierul produs la Sebeş este comercializat în reţelele de bricolaj Dedeman, Leroy Merlin, Hornbach, Brico Depot, Praktiker sau Romstal, dar şi pe piaţa externă, unde italienii livrează 64% din producţie.

Savini Due este unul dintre pilonii care susțin economia locală din Alba prin forța de muncă angajată și contribuțiile semnificative la bugetul local.

Italienii s-au implicat an de an în diferite probleme și necesități ale comunității din Alba, sprijinind Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, centre pentru copii și asociații din județ.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

dolfi 4 martie 2018 at 0:02

Signioru’ sa mai lucreze la calitate! Rahatu’ ala de placaj se umfla dupa vreo doua saptamani dupa montajul „mobilierului de baie” in baie.

Costeli 5 martie 2018 at 8:38

Asa se face profit de 1 milion de euro! !
Muncitori plătiți cu minimul pe economie. .
.placaje ieftine de la vecinul Holz…

Si lacrimi de crocodil „nu gasim muncitori „!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...