Pier­sante Savini, patronul fabricii Savini Due din Sebeș: Focusul nostru principal este să reducem cât mai mult fluctuaţia de personal

Exportul a ajuns în 2017 la peste 64% din totalul cifrei de afaceri a companiei, principalele pieţe de export fiind Italia, Ungaria, Bulgaria şi Grecia.

Producătorul de mobilier pentru baie Savini Due din Sebeş, judeţul Alba, con­trolat de omul de afaceri italian Pier­sante Savini, a finalizat anul trecut un pro­gram de investiţii de peste 1 mil. euro, ce a presupus achiziţionarea de instalaţii teh­nologice de producţie, dezvoltarea de noi produse şi îmbunătăţirea celor existente.

”Focusul nostru principal este să reducem cât mai mult fluctuaţia de personal”, a spus Pier­sante Savini pentru ziarul Financiar.

Compania din Sebeş produce articole de mobilier pentru baie, dulăpioare suspendate, diferite tipuri de oglinzi, accesorii pentru mobilier şi suporturi pentru chiuvetă.

Mobilierul produs la Sebeş este comercializat în reţelele de bricolaj Dedeman, Leroy Merlin, Hornbach, Brico Depot, Praktiker sau Romstal, dar şi pe piaţa externă, unde italienii livrează 64% din producţie.

Savini Due este unul dintre pilonii care susțin economia locală din Alba prin forța de muncă angajată și contribuțiile semnificative la bugetul local.

Italienii s-au implicat an de an în diferite probleme și necesități ale comunității din Alba, sprijinind Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, centre pentru copii și asociații din județ.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

dolfi 4 martie 2018 at 0:02

Signioru’ sa mai lucreze la calitate! Rahatu’ ala de placaj se umfla dupa vreo doua saptamani dupa montajul „mobilierului de baie” in baie.

Costeli 5 martie 2018 at 8:38

Asa se face profit de 1 milion de euro! !
Muncitori plătiți cu minimul pe economie. .
.placaje ieftine de la vecinul Holz…

Si lacrimi de crocodil „nu gasim muncitori „!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...