Rămâi conectat

Sport

Phoenix Galaţi – CSU Alba Iulia 54-79 *Sâmbătă, ultimul meci din sezonul regulat, acasă cu „U” Cluj

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSU Alba Iulia - ICIM Arad Finala CEWL64CSU Alba Iulia s-a impus şi în ultima deplasare a sezonului regulat, cu Phoenix Galaţi, scor 79-54 (22-13, 18-15, 18-15, 21-12) şi se clasează pe locul secund a ierarhiei, cu 48 de puncte (23 de victorii şi două înfrângeri). La prima întâlnire abordată din postura de câştigătoare a Ligii Europei Centrale, formaţia lui Popov a risipit orice speranţe ale moldovencelor de a prinde play-off-ul, adunând al 11-lea succes consecutiv (8 în campionat şi 3 în CEWL).

Am jucat relaxat astăzi pentru că am întâlnit un adversar care și-a încheiat sezonul, care a făcut posibilul să rămână cât mai sus în campionat și nu am vrut să forțăm, pentru că veneam după victoria din Liga Europei Centrale, fără să fi făcut vreun antrenament săptămâna aceasta. A fost un drum lung și obositor până la Galați, așa că mă bucur că am câștigat lejer și nu am avut parte de accidentări. Partida de astăzi chiar nu ne-a pus mari probleme, așa că am jucat la jumătate din potențial și totuși am câștigat la peste 20 de puncte, mai mult decât mulțumitor”, a spus antrenorul Miroslav Popov.

Fetele lui Popov au avut în faţă cea mai lungă (peste 500 de kilometri) şi obositoare deplasare a stagiunii, întâlnirea cu Phoenix Galaţi (locul 9, fără şanse de calificare în play-off). Nou-promovata de pe malul Dunării pregătită de grecul Paralikas Theodosis. Bilanţul direct este net în favoarea studentelor din Cetatea Marii Uniri, trei partide câştigate, toate la Alba Iulia (două în cupă, 87-55, 84-58, respectiv 96-48 în tur), plus cea de la Galaţi.

Ultima rundă prevede sâmbătă, 22 martie, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918”, întâlnirea cu Universitatea Cluj, la ora 14.00 şi apoi play-off-ul cu CSM Satu Mare.

Marcatoare: AnneMarie Părău – 14 puncte, Chastity Reed –14 , Sasa Cadjo – 11, Larisa Toma – 10, Alexandra Uiuiu – 8, Ildiko Nagy – 8, Breanna Salley – 7, Chadijah Whittington – 4, Tiffany Brown – 3.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea