Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Petrecere de burlaci la Alba Iulia, cu „finalizare” penală după ce femeia chemată să întrețină atmosfera i-a lăsat fără bani. Noaptea s-a sfârșit cu o bătaie cu pumni și cuțite

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Petrecere de burlaci la Alba Iulia, cu „finalizare” penală după ce femeia chemată să întrețină atmosfera i-a lăsat fără bani. Noaptea s-a sfârșit cu o bătaie cu pumni și cuțite

Cinci bărbați din Alba Iulia au organizat o petrecere de burlaci într-un hotel din oraș. La un moment dat au chemat două prostituate pentru a dansa striptease și a întreține relații sexuale cu ei. La hotel a sosit doar una dintre femei, care a luat banii promiși și s-a făcut nevăzută. Ce a urmat este scenariu de film și obiect al unui dosar penal ajuns în faza de judecată.

Întâmplarea tragi-comică a avut loc în noaptea de 25/26 iulie 2018, la un hotel cunoscut din Alba Iulia. Cinci tineri au organizat o petrecere a burlacilor și astfel au contactat telefonic o femeie, devenită inculpată în dosar, și s-au înțeles cu aceasta ca, împreună cu o altă fată, să efectueze striptease și să întrețină relații sexuale cu ei contra sumei de 1.100 de lei. Femeia s-a deplasat la hotel cu mașina condusă de viitorul său soț, devenit și el inculpat în dosar. Cei doi au urcat împreună la etajul unde se aflau cei cinci petrecăreți, dar în camera acestora a intrat doar femeia.

Aceasta le-a solicitat banii pentru care s-au înțeles, după care s-a oferit să coboare pentru a vorbi cu un taximetrist să cumpere vin pentru petrecere, dar și pentru a o aduce pe cealaltă fată care ar fi trebuit să participe.

Ajunsă în parcarea hotelului, femeia s-a urcat în autoturismul care între timp fusese pregătit de către viitorul său soț și au plecat împreună cu acesta fără a se mai întoarce pentru a presta serviciile pentru care a fost plătită. După ce au încercat în repetate rânduri să o contacteze telefonic pe femeie pentru a se întoarce în camera de hotel, cei cinci bărbați și-au dat seama că au fost înșelați și au hotărât să se deplaseze la un local pentru a servi masa. Când au vrut să plece, fiind în parcarea din fața restaurantului, au observat-o pe femeie și au decis să se întoarcă pentru a-i cere socoteală.

Bătaie cu pumni și armă albă în restaurant

Unul dintre ei i-a cerut să le restituie suma de 1.100 de lei pe care aceasta o primise anterior cu promisiunea că va întreține cu aceștia relații sexuale fără ca acest lucru să se întâmple. Ulterior, între cei cinci și bărbatul cu care se afla femeia a izbucnit un scandal. ”Inculpatul (…) a fost surprins de actele de violenţă ale atacatorilor și a încasat mai multe lovituri, iar după ce a primit o lovitură de picior în zona plexului, s-a aplecat și a scos din buzunar un briceag, iar în momentul în care inculpatul (…), precum și ceilalți agresori se pregăteau pentru un nou atac împotriva lui, acesta i-a aplicat o lovitură cu briceagul lui (…) în zona precordială, fiind la rândul lui lovit în continuare de către aceștia.

În continuare, (…) a reușit să se elibereze din încercuirea celor cinci agresori și a luat un scaun aruncând înspre aceștia, totodată acesta a continuat să lovească în aer cu briceagul ca un gest de apărare împotriva atacatorilor și în acest context l-a tăiat pe inculpatul (…) în zona toracică. În final, toate cele șase persoane implicate în scandal au părăsit incinta localului”, se precizează în rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Faptele au fost dovedite cu declarațiile celor șapte persoane implicate, precum și cu înregistrările de pe camerele de luat vederi. Femeia (A.D.) a fost trimisă în judecată pentru înșelăciune, iar soțul acesteia (F.D.) pentru instigare la înșelăciune. Cei cinci tineri care au organizat petrecerea (I.R., C.M., V.M., I.O., A.B.) au fost deferiți justiției pentru lovire și alte violențe, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice. În final, părțile s-au împăcat, iar infracțiunile de înșelăciune și lovire au fost anulate. Cei cinci bărbați, cu vârste între 29 și 43 de ani, au fost condamnați, însă, la plata amenzii penale în valoare de 3.000 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Hotărârea Judecătoriei Alba Iulia, din 21 decembrie 2022, poate fi contestată cu apel.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea