Petiție online pentru băiatul de 10 ani din Cugir, agresat de alți copii: Astăzi Robert, mâine poate fi copilul meu sau al tău!

Petiție online pentru băiatul de 10 ani din Cugir, agresat de alți copii: Astăzi Robert, mâine poate fi copilul meu sau al tău!

În urma violențelor din orașul Cugir cărora le-a căzut victimă Robert Constantin, un băiețel de 10 ani care a fost agresat cu violență și umilit, a fost inițiată o petiție on line: Dreptate pentru Robert Constantin!

„Robert Constantin este un copil de 10 ani care a fost agresat cu bestialitate de un grup de minori care in momentul actual trăiesc cu siguranța ca nu vor păți nimic deoarece legile actuale nu prevăd pedepsirea infracțiunilor de orice fel comise de minori.Prin aceasta petiție dorim ca legile sa fie modificate și astfel tăiem răul de la rădăcina și nu creștem viitori infractori .ASTAZI ROBERT MÂINE POATE FI COPILUL MEU SAU AL TAU!!!”, au scris inițiatorii petiției.

Băiețelul a fost agresat, umilit și lovit cu sălbăticie. Agresiunea a avut loc pe o stradă iluminată. În decurs de numai un minut, adolesceţii îl lovesc de o sumedenie de ori. Este bătut cu sălbăticie și fără milă și cu picioarele. Strigătele băiatului aproape că îi imploră să îl lase în pace, numai că respectivii parcă sunt şi mai întărâtaţi.

Filmarea postată pe rețeaua de socializare facebook de către mama băiețelului a stârnit indignarea oamenilor care cer ca legile să fie modificate și astfel să se tăie răul de la rădăcină.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...