Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Petiție online pentru băiatul de 10 ani din Cugir, agresat de alți copii: Astăzi Robert, mâine poate fi copilul meu sau al tău!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Petiție online pentru băiatul de 10 ani din Cugir, agresat de alți copii: Astăzi Robert, mâine poate fi copilul meu sau al tău!

În urma violențelor din orașul Cugir cărora le-a căzut victimă Robert Constantin, un băiețel de 10 ani care a fost agresat cu violență și umilit, a fost inițiată o petiție on line: Dreptate pentru Robert Constantin!

„Robert Constantin este un copil de 10 ani care a fost agresat cu bestialitate de un grup de minori care in momentul actual trăiesc cu siguranța ca nu vor păți nimic deoarece legile actuale nu prevăd pedepsirea infracțiunilor de orice fel comise de minori.Prin aceasta petiție dorim ca legile sa fie modificate și astfel tăiem răul de la rădăcina și nu creștem viitori infractori .ASTAZI ROBERT MÂINE POATE FI COPILUL MEU SAU AL TAU!!!”, au scris inițiatorii petiției.

Băiețelul a fost agresat, umilit și lovit cu sălbăticie. Agresiunea a avut loc pe o stradă iluminată. În decurs de numai un minut, adolesceţii îl lovesc de o sumedenie de ori. Este bătut cu sălbăticie și fără milă și cu picioarele. Strigătele băiatului aproape că îi imploră să îl lase în pace, numai că respectivii parcă sunt şi mai întărâtaţi.

Filmarea postată pe rețeaua de socializare facebook de către mama băiețelului a stârnit indignarea oamenilor care cer ca legile să fie modificate și astfel să se tăie răul de la rădăcină.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea