Rămâi conectat

Politică Administrație

Petiție online INEDITĂ: ”Convinge-l pe Damian să candideze pentru Alba Iulia”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Petiție online INEDITĂ: ”Convinge-l pe Damian să candideze pentru Alba Iulia”

O petiție mai puțin obișnuită a fost lansată pe site-ul petitieonline.com, intitulată sugestiv ”Convinge-l pe Damian să candideze pentru Alba Iulia”. Un grup de albaiulieni vor să îl convingă în acest mod pe Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud să candideze la alegerile locale din iunie 2020 la Alba Iulia. Dincolo de demersul inedit, ca să nu ii spunem ciudat, totuși rămâne o intrebare, esențială spunem noi: ”Dacă noi il vrem, el (n.n. Damian) ne vrea pe noi” ?!

Petiția poate fi votată: AICI

”Vă chemăm alături de noi, „Acțiunea Națională Alba”, să dăm un semnal ferm că ne dorim pe dl. Gheorghe Damian primar la Alba Iulia!! Avem nevoie cu toții de o schimbare radicală, din temelii a modului în care se face administrația. Dl Damian a dat o lecție, pentru toată România, despre ce înseamnă adminstrație performantă, eficientă și cu viziune, adică exact ceea ce a lipsit administrației albaiuliene timp de 25 de ani.

Prin semnarea aceastei petiții vom da un semnal puternic, care sperăm să-l determine pe Dl Damian să ia decizia de a candida pentru primăria orașului Alba Iulia în 2020! Nu credem că există în acest moment cineva mai potrivit pentru asta..Cuvintele sunt de prisos, rezultatele vorbesc în locul lor!!

Așa că semnează petiția și hai să facem împreună un gest nobil pentru orașul nostru!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților

Bogdan Ilea

Publicat

în

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților Primăria municipiului Alba Iulia se pregătește de curățenia de primăvară. Mai multe zone din oraș urmează să fie măturate sau curățate între 4 aprilie și 11 mai.  Începe curățenia de primăvara în Municipiul Alba Iulia, în perioada 01.04.2024 – 11.05.2024. Se vor executa lucrări […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea