Petiție online INEDITĂ: ”Convinge-l pe Damian să candideze pentru Alba Iulia”

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Petiție online INEDITĂ: ”Convinge-l pe Damian să candideze pentru Alba Iulia”

O petiție mai puțin obișnuită a fost lansată pe site-ul petitieonline.com, intitulată sugestiv ”Convinge-l pe Damian să candideze pentru Alba Iulia”. Un grup de albaiulieni vor să îl convingă în acest mod pe Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud să candideze la alegerile locale din iunie 2020 la Alba Iulia. Dincolo de demersul inedit, ca să nu ii spunem ciudat, totuși rămâne o intrebare, esențială spunem noi: ”Dacă noi il vrem, el (n.n. Damian) ne vrea pe noi” ?!

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Petiția poate fi votată: AICI

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

”Vă chemăm alături de noi, „Acțiunea Națională Alba”, să dăm un semnal ferm că ne dorim pe dl. Gheorghe Damian primar la Alba Iulia!! Avem nevoie cu toții de o schimbare radicală, din temelii a modului în care se face administrația. Dl Damian a dat o lecție, pentru toată România, despre ce înseamnă adminstrație performantă, eficientă și cu viziune, adică exact ceea ce a lipsit administrației albaiuliene timp de 25 de ani.

Prin semnarea aceastei petiții vom da un semnal puternic, care sperăm să-l determine pe Dl Damian să ia decizia de a candida pentru primăria orașului Alba Iulia în 2020! Nu credem că există în acest moment cineva mai potrivit pentru asta..Cuvintele sunt de prisos, rezultatele vorbesc în locul lor!!

Așa că semnează petiția și hai să facem împreună un gest nobil pentru orașul nostru!”

4 Comentarii

Vasile 7 august 2019 at 23:11

In concluzie cei care au votat atatia ani cu echipa de distributie/achizitii pavaje isi doresc un altfel de primar si anume Damian. Sunt curios cu de au fost nevoie de 1500 de ani ca sa inteleaga ca intre poate si nimic au ales nimic atatia ani. Sa vina sau nu Damian, aste este intrebarea. O parere obiectiva ar fi sa nu vina. De ce sa renunte la echipa constuita si bine unsa in timp pentru a incerca sa sparga cuibul de viespi? Intr-un mandat de primar in Alba Iulia ar reusi, poate, doar sa scape de merele stricate din primarie si nicidecum sa aduca un plus acestui oras. Si cum noi oamenii vrem totul astazi, la sfarsit de mandat, imaginea acestui om ar ajunge sa fie a inca unui om care nu face nimic.

dolfi 8 august 2019 at 13:17

Domnul Damian și echipa lui au făcut din Ciugud o minune. Fără echipă, in Alba Iulia va fi mâncat pe pâine!
Credeți că vor renunța ușor parazitii din primaria Alba Iulia la locurile călduțe? La „schimburile de experiență” pe banii contribuabililor?
Uitați-vă la cum arată Alba Iulia. In afară de Cetatea de pe care s-au sifonat bani frumoși, în afară de veniturile nesimțite luate din banii contribuabililor, vedeți ceva făcut ca lumea? Se construiește fără cap pe orice petec de verdeață, se fac spații comerciale fără nici un rost si fără nici o armonie vizuală intre blocuri, nu se construiesc parcări etajate, tinerii pleacă la Cluj, Timișoara, Sibiu sau in alte orașe pentru locuri de muncă bine plătite. Luați la pas orașul și veți vedea că e plin de farmacii, jocuri de noroc, crâjme, magazine second-hand si… bănci. Investitori care să ceară munci calificate, prea puțini, poate la Sebeș si Blaj. In rest, „bine că s-a făcut ceva” – s-a pus in valoare Cetatea (adică s-a restaurat cu cărămida cea mai ieftină si s-a pavat cu piatră falsă din China.
Noroc cu cei cațiva turiști că țin prețurile ridicate in cele câteva crajme cu ștaif făcute pe bani… furați prin diverse tertipuri din banii contribuabililor.

Mioara Crisan 9 august 2019 at 9:58

Vreau sa fie primar dl.Damian!

salistean petru 9 august 2019 at 10:54

Candideaza

Comentariile sunt oprite