Rămâi conectat

Actualitate

Peste 99 la sută dintre cererile de înscriere în clasa pregătitoare, depuse în prima etapă, au fost admise

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Peste 99 la sută dintre cererile de înscriere în clasa pregătitoare, depuse în prima etapă, au fost admise, informează MENCȘ.

calendarul inscrierii in clasa pregatitoare 2015 si in clasa I-aPotrivit sursei citate, din totalul celor 168.220 de cereri depuse, au fost admise 166.698.

”Dintre acestea, 143.223 sunt cereri admise pentru școala de circumscripție (142.203 la prima opțiune, respectiv 1.020 la opțiunea de revenire), iar 23.475 pentru altă unitate de învățământ decât cea arondată. 1.522 de cereri nu au putut fi admise din cauza lipsei de locuri la școlile dorite, altele decât cele de circumscripție, iar părinții/tutorii legali nu au bifat opțiunea de revenire la unitatea de învățământ arondată inițial”, se arată în comunicatul MENCȘ.

Ministerul precizează că cererile care nu au fost admise vor putea fi soluționate în a doua etapă de înscriere, care începe miercuri, 30 martie și se încheie vineri, 8 aprilie.

Rezultatele finale vor fi afișate în data de 15 aprilie.

Între 19 și 22 aprilie, inspectoratele școlare județene vor soluționa toate cazurile rămase nerezolvate după a doua etapă de înscriere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Detalii noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: Ce urmează pentru marele actor după operație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Detalii noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: Ce urmează pentru marele actor după operație Florin Piersic a suferit o operație complicată la Spitalul Foișor din București. În cadrul procedurii chirurgicale dificile, medicii i-au implantat actorului o proteză temporară dotată cu o pompă de antibiotic, destinată să sterilizeze zona afectată. Evoluția postoperatorie a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea