Rămâi conectat

Actualitate

Peste 80 de vitezomani amendați de polițiștii rutieri din Alba într-o singură zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Acţiunile poliţiştilor din judeţul Alba, ce au drept scop creşterea siguranţei rutiere, au continuat. Vineri, 27 noiembrie, peste 80 de conducători auto au fost sancționați contravenţional, în cadrul unei acţiuni de prevenire a accidentelor rutiere datorate depăşirilor neregulamentare.

trafic-blocat-intre-mogosoaia-si-chitila-un-motociclist-a-murit-dupa-ce-a-intrat-intr-o-masina-18451955Potrivit IPJ Alba, “la data de 27 noiembrie a.c., Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere ce au ca şi cauză nerespectarea normelor legale privind depăşirea.

Cu această ocazie au fost depistaţi şi sancţionaţi, 81 de conducători auto care au încălcat normele legale privind circulaţia pe drumurile publice. 11 dintre aceştia s-au angajat în depăşiri neregulamentare.

 

Totodată, au fost reţinute 13 permise de conducere şi 7 certificate de înmatriculare şi a fost constatată o infracţiune la regimul rutier.

 

Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale aplicate a fost de 17.010 lei.”

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a adus lămuriri importante despre noua Lege a Pensiilor și a explicat faptul că tinerii vor fi avantajați dacă au studii superioare, aceștia urmând să încaseze sume în plus la pensie. De asemenea, românii care au peste 36 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea