Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Peste 600 de persoane imunizate la Cugir în prima săptămână de vaccinare: Rata incidenței este de 1,79 la mia de locuitori și 46 de cazuri active de COVID-19

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 600 de persoane au fost imunizate la Cugir în prima săptămână de vaccinare. Rata incidenței în localitate este de 1,79 la mia de locuitori și se înregistrează 46 de cazuri active de COVID-19.

În localitatea Cugir, rata incidenței cumulate a cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 în ultimele 14 zile este de 1,79 la mia de locuitori. Potrivit Comitetului Local pentru Situații de Urgență Cugir, în momentul de faţă se înregistrează 46 de cazuri active, dintre care 18 au fost depistate în săptămâna 22-28 ianuarie.

În acest interval două persoane au decedat ca urmare a infectării cu SARS Cov-2, iar un număr de 25 de persoane sunt internate pe secţia Covid a Spitalului Orăşenesc Cugir.

În prima săptămână de vaccinare, la centrul amenajat la Centrul Cultural Cugir un număr de 660 de cugireni au primit cea dintâi doză de imunizare. Aproximativ 90% dintre cei vaccinaţi fac parte din categoria persoanelor peste 65 de ani şi din categoria bolnavilor cu boli cronice.

Citește și: Copiii de grădiniță și din clasele primare din Alba vor merge FIZIC la ore, chiar dacă incidența cazurilor va trece de 3/1000 de locuitori. Noile SCENARII pentru redeschiderea școlilor

Pentru un număr de 17 persoane imobilizate la domiciuliu, programate pentru imunizare, a fost solicitată echipa mobilă de vaccinare.

Administraţia publică locală a continuat şi pe parcursul acestei săptămâni dezinfectarea scărilor de bloc în care locuiesc persoanele depistate pozitiv şi cele carantinate.

Serviciul Public de Asistenţă Socială a derulat acţiunea de distribuţie a pachetelor cu produse de igienă, demers care va continua şi în perioada următoare.

Organele de ordine continuă verificarea persoanelor izolate şi carantinate.Pe parcursul acestei săptămâni au fost emise 35 de sancţiuni pentru încălcarea măsurilor de protecţie sanitară.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident între două mașini în Alba Iulia pe strada Tudor Vladimirescu: Două persoane au fost rănite

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident între două mașini în Alba Iulia pe strada Tudor Vladimirescu: Două persoane au fost rănite Un accident s-a petrecut miercuri seara, 1 mai, pe strada Tudor Vladimirescu între două autoturisme. Cele trei persoane implicate, doi adulți si un minor, au fost transportate la spital. IPJ Alba intervine cu 3 autospeciale pentru acordarea măsurilor specifice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea