Rămâi conectat

Curier Județean

Peste 50 de șoferi testați pentru alcool sau droguri, în ultimele 24 de ore, în Alba: Amenzi de peste 27.000 de lei date de polițiști și jandarmi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 50 de șoferi testați pentru alcool sau droguri, în ultimele 24 de ore, în Alba: Amenzi de peste 27.000 de lei date de polițiști și jandarmi

Polițiștii și jandarmii din Alba au verificat peste 50 de persoane pentru alcool și droguri și au dat amenzi de peste 27.000 de lei.

Citește și: Apela la mila oamenilor apoi pleca cu o dubiță acasă: „Cerșetorul cu mașină” amendat de către polițiști

Ieri, 2 aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 406 persoane și au fost verificate 288 de autovehicule.

Au fost constatate 161 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice, care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 27.465 lei.

Au fost efectuate 57 de testări privind conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe, au fost reținute 3 permise de conducere, au fost retrase două certificate de înmatriculare și au fost constatate 6 infracțiuni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea