Rămâi conectat

Ştirea zilei

Peste 2000 de oameni din Alba, fără CURENT electric, din cauza ninsorilor abundente. Echipele Electrica, la datorie

Ziarul Unirea

Publicat

în

În urma ninsorilor care au acoperit o bună „bucată” din județul Alba cu un strat gros de nea, câteva mii de consumatori de energie electrică au rămas fără curent, în cursul acestei dimineți.

Potrivit informațiilor transmise de Instituția Prefectului Județului Alba, 2384 consumatori au fost afectați, în zona Zlatna(parțial) și Meteș.

Problema a apărut în această dimineață, fiind remediată de echipele Electrica în circa 10 minute.

Momentan nu sunt semnalate alte avarii și consumatori nealimentați.

Reamintim că, meteorologii din cadrul ANM au lansat în cursul zilei de ieri, 6 aprilie, o avertizare meteo de tip cod galben ninsori însemnate cantitativ și intensificări ale vântului, care va afecta și județul Alba. Aceasta este valabilă până miercuri, la ora 18:00.

În intervalul menționat, în sudul Banatului, sudul și estul Transilvaniei, precum și în zona Carpaților Meridionali și Orientali, va ninge, local însemnat cantitativ. Vântul va avea intensificări cu viteze de 50…60 km/h.

La altitudini de peste 1500 m, vor fi rafale de peste 80…90 km/h, ninsoarea va fi viscolită, zăpada spulberată și vizibilitatea redusă sub 100 m.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 16 APRILIE 2024: 551 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 16 APRILIE 2024: 551 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea