Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Peste 150 de polițiști din Alba, la datorie, în perioada Crăciunului: Au constatat 64 de infracțiuni și au aplicat amenzi de peste 70.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 150 de polițiști din Alba, la datorie, în perioada Crăciunului: Au constatat 64 de infracțiuni și au aplicat amenzi de peste 70.000 de lei

În perioada Crăciunului, peste 150 de polițiști din județul Alba au acționat, zilnic, pentru menținerea climatului de siguranță publică în județ. S-a intervenit la 201 evenimente, au fost sesizate 64 de infracțiuni și au fost aplicate 245 de amenzi, majoritatea pentru încălcarea normelor rutiere.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În perioada 22 – 26 decembrie 2023, polițiștii din Alba au fost la datorie pentru a asigura un climat de ordine și liniște publică și au intervenit de fiecare dată, cu promptitudine, în cazul producerii vreunui eveniment.

În cele 5 zile, au fost constatate 64 de infracțiuni și 245 de abateri de natură contravențională, care au fost sancționate cu amenzi în valoare de 70.785 lei.

Totodată, polițiștii au reținut 14 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice din care 9 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise.

Citește și: Pompierii Militari au executat 139 de misiuni în minivacanța de Crăciun: Acordarea de prim ajutor, accidente și incendii printre acțiuni

S-a intervenit la 201 solicitări ale cetățenilor, din care 185 au fost făcute prin serviciul de urgență 112.

În această perioadă, nu au fost înregistrate fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice, infracțiuni grave, comise cu violență sau accidente rutiere soldate cu decesul sau rănirea gravă a vreunei persoane.

În continuare, polițiștii vor fi la datorie, pregătiți să acționeze pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea cetățenilor și pentru a interveni atunci când sunt sesizați cu privire la comiterea unor fapte antisociale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE de PAŞTE 2024 haioase. Cele mai amuzante și „funny” urări de trimis prietenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE HAIOASE • MESAJE de PASTE 2024 amuzante. SMS-uri haioase de Sfintele Paşti • URARI și FELICITARI de PASTE hazlii Ai un prieten cu simţul umorului dezvoltat? Dacă da,  atunci nu ezita să-i trimiţi un mesaj funny în perioada sărbătorilor pascale.  Cu siguranţă îi vei aduce zâmbetul pe buze. Iată câteva exemple de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea