Peste 100 de elevi din Alba, la concursurile de prevenire și stingere a incendiilor ”Prietenii Pompierilor” și de protecție civilă ”Cu viața mea apăr viața”

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

În data de 24 mai, Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba și Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Unirea” al judeţului Alba, cu sprijinul Consiliului Judeţean Alba, organizează concursurile cercurilor tehnico-aplicative ale elevilor cu tematică de prevenire şi stingere a incendiilor „Prietenii Pompierilor” şi de protecţie civilă „Cu viaţa mea apăr viaţa”.

La această activitate sunt aşteptaţi 108 de elevi ai şcolilor generale şi liceelor din judeţul Alba, constituiţi în 21 echipe ( 4 la secţiunea cu tematică de prevenire şi stingere a incendiilor şi 17 la secţiunea cu tematică de protecţie civilă ).

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Concursurile vor consta în 2 probe ( teoretice şi practice) care se vor desfăşura după următorul program:

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine
  1. începând cu ora 9.30, probele teoretice, la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia şi Cantina Colegiului Tehnic Dorin Pavel din Alba Iulia (Str. Tudor Vladimirescu nr. 39).
  2. începând cu ora 11.30 probele practice, pe Stadionul Municipal „Cetate” din Alba Iulia.

În cadrul concursurilor, copiii îşi vor dovedi atât cunoştinţele teoretice, cât şi abilităţile practice pe linia gestionării situaţiilor de urgenţă.

Eforturile depuse de elevi vor fi  răsplătite cu premii (articole sportive, tricouri, medalii, cupe şi diplome) acordate de Consiliul Judeţean Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei