Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Peste 100 de amenzi aplicate zilnic de polițiștii din Alba, în valoare totală de aproape 150.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În ultimele 7 zile, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au constatat 55 de infracţiuni şi au aplicate peste 800 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 146.581 lei. Acţiunile poliţiştilor din judeţul Alba, pentru asigurarea unui climat de ordine, linişte şi siguranţă publică, continuă..

trafic-blocat-intre-mogosoaia-si-chitila-un-motociclist-a-murit-dupa-ce-a-intrat-intr-o-masina-18451955Potrivit IPJ Alba, “în perioada 1-8 ianuarie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au continuat acţiunile în vederea prevenirii faptelor antisociale, combaterea infracțiunilor şi asigurarea unui trafic rutier mai sigur.

 

Poliţiştii din structurile de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigare a criminalităţii economice, acțiuni speciale şi arme, explozivi şi substanţe periculoase au constatat 55 de infracţiuni, din care 41 de natură judiciară, două la Codul Silvic, 3 la regimul materiilor explozive 7 la regimul rutier şi două de altă natură.

 

Au fost aplicate 838 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 146.581 lei, din care 74 la Legea 61/1991 republicată pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 12 la Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, 727 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi 20 la alte acte normative.

 

Dintre sancţiunile la regimul circulaţiei rutiere, 294 au fost aplicate pentru viteză excesivă, 4 pentru alcool, una pentru lipsa anvelopelor de iarnă iar restul au fost aplicate pentru alte abateri.

Au fost reţinute 38 de permise de conducere şi au fost retrase 14 certificate de înmatriculare.

 

În perioada următoare, poliţiştii din judeţul Alba vor continua acţiunile ce au drept scop prevenirea și descurajarea comiterii de fapte ilegale precum şi cele pentru creşterea siguranţei rutiere. Obiectivul principal al Inspectoratului de Poliţie Judeţean rămâne creșterea gradului de siguranță al cetățeanului.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tânăr din Vidra prins „parfumat” cu alcool și fără permis de conducere de către polițiștii din Bistra: Avea o alcoolemie de 1,06 mg/l

Bogdan Ilea

Publicat

în

Tânăr din Vidra prins „parfumat” cu alcool și fără permis de conducere de către polițiștii din Bistra: Avea o alcoolemie de 1,06 mg/l Polițiștii din Bistra au oprit în trafic un tânăr de 26 de ani, din comuna Vidra. În urma verificărilor aceștia au constatat că tânărul nu avea permis de conducere, iar în urma […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea