// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Peste 1.200 de locuri de muncă în străinătate, cele mai multe în Germania, Olanda și Polonia, pentru lucrătorii români

Angajatorii din Spaţiul Economic European pun la dispoziţia lucrătorilor români, prin intermediul reţelei Eures, un număr de 1.212 locuri de muncă, cele mai multe în Germania, Olanda şi Polonia, potrivit unui comunicat al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).

Potrivit datelor centralizate de instituţie, în Germania sunt disponibile 900 locuri de muncă, majoritatea pentru manipulant bagaje (400) şi şofer manipulare bagaje (200). În Olanda sunt disponibile 180 de locuri de muncă, cele mai multe pentru posturile de sortator şi împachetator bulbi de flori şi operatori la maşini pentru bulbi de flori. În Polonia sunt disponibile 41 de locuri de muncă, din care 20 pentru sudor MAG (Metal Activ Gas).

De asemenea, în Cehia sunt oferite 30 de locuri de muncă, în Norvegia – 15 locuri de muncă, Finlanda – 10 locuri de muncă, Luxembourg – 10 locuri de muncă, Spania – 10 locuri de muncă, Ungaria – 10 locuri de muncă, Austria – 5 locuri de muncă şi Belgia – un loc de muncă.

Sursa Agerpres.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419