Rămâi conectat

Actualitate

Peste 1.200 de locuri de muncă în străinătate, cele mai multe în Germania, Olanda și Polonia, pentru lucrătorii români

Ziarul Unirea

Publicat

în

Angajatorii din Spaţiul Economic European pun la dispoziţia lucrătorilor români, prin intermediul reţelei Eures, un număr de 1.212 locuri de muncă, cele mai multe în Germania, Olanda şi Polonia, potrivit unui comunicat al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).

Potrivit datelor centralizate de instituţie, în Germania sunt disponibile 900 locuri de muncă, majoritatea pentru manipulant bagaje (400) şi şofer manipulare bagaje (200). În Olanda sunt disponibile 180 de locuri de muncă, cele mai multe pentru posturile de sortator şi împachetator bulbi de flori şi operatori la maşini pentru bulbi de flori. În Polonia sunt disponibile 41 de locuri de muncă, din care 20 pentru sudor MAG (Metal Activ Gas).

De asemenea, în Cehia sunt oferite 30 de locuri de muncă, în Norvegia – 15 locuri de muncă, Finlanda – 10 locuri de muncă, Luxembourg – 10 locuri de muncă, Spania – 10 locuri de muncă, Ungaria – 10 locuri de muncă, Austria – 5 locuri de muncă şi Belgia – un loc de muncă.

Sursa Agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea