”Pesedeu-i cel mai bun”! Drept la REPLICĂ: PSD Alba este printre cele mai puternice organizații social-democrate din Ardeal

Paul Voicu - Primar 2020

”Pesedeu-i cel mai bun”! Drept la REPLICĂ: PSD Alba este printre cele mai puternice organizații social-democrate din Ardeal

Urmare a articolul intitulat ”Viorica îl amenință pe Dîrzu, președintele uneia dintre cele mai slabe organizații județene a PSD, ca îl ”decapitează” dacă nu obține un scor bun la alegerile prezidențiale”  am primit la redacție un drept la replică prin care sunt contrazise afirmațiile din articolul publicat de ziarulunirea.ro, în care se afirma că PSD Alba este ”una dintre cele mai slabe organizații din țară”

ELIT

Nu putem decă să ne asumăm ”greșeala”, ca doar vorba manelei electorale comadate de PSD în campania electorală și cântată de celebrul Guță: ”Pesedeu-i cel mai bun”!

Referitor la ultimul articol de presă al Ziarului Unirea Alba Iulia prin care se formulează acuzații la adresa PSD Alba, biroul de presă al organizației județene a PSD este împuternicit să facă următoarele clarificări:

Mihail David - 2020

PSD Alba este a doua cea mai puternică organizație social-democrată din Ardeal, obținând cele mai bune rezultate la alegerile europarlamentare după Hunedoara. PSD Alba a obținut la alegerile  din 26 mai 17,22%, pe când județe precum Brașov care a obținut 15,77%, Cluj sau Sibiu au obținut 10,74%, respectiv 11,03%. Aradul, care deține un viceprim-ministru, a obținut, de exemplu, 16,46%. PSD Alba  a obținut chiar mai mult decât PSD București (16.38%), astfel că afirmația făcută de Ziarul Unirea este nefondată și clar  rău intenționată. De asemenea PSD Timișoara, a obținut 13,68%, mult sub organizația din Alba.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

PSD Alba, față de alte filiale social democrate  din țară  și partide, s-a situat pe locul II pe județ, nu pe III sau IV.   Astfel, PSD Alba nu poate fi sub nicio formă privită ca cea mai slabă organizație de partid din țară, ci ca una care a trecut cu brio examenul unor alegeri încărcate de multă tensiune și lupte de culise.

Pentru prestigiul profesional al unui ziar ca Unirea Alba Iulia, ne așteptam ca informațiile să fie verificate din cel puțin 3 surse. Era suficient să verifice și dintr-o singură sursă, site-ul Biroului Electoral Central, pentru a vedea adevăratele rezultate ale social democraților albaiulieni.

Declarația doamnei prim-ministru Dăncilă referitoare la targetul impus organizațiilor județene social democrate este una legitimă și normală pentru orice organizație care vrea să progreseze și cu atât mai mult pentru un partid care dorește să recâștige încrederea românilor. Declarația se referea la toate organizațiile slabe, deci nu la PSD Alba, care a obținut printre cele mai bune rezultate din țară.

Mai mult, rezultatele deosebite ale social democraților albaiulieni s-au reflectat și în recunoașterea la nivelul Guvernului, PSD Alba dând guvernului României doi miniștri, pe domnii profesori universitari Victor Negrescu (ministru delegat pentru afaceri europene) și Daniel Breaz (ministrul Culturii), și un secretar de stat, pe domnul Ilie Călin Bodea (Ministerul Economiei) și pe domnul Daniel Zdrânc, vicepreședinte al Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Serviciilor Comunitare. Rezultatele lor se văd în gradul de implementare al Programului de guvernare 2018-2020.

Regretăm noul comportament al Ziarului Unirea și acest mod păgubos de a face presă locală și îi asigurăm pe cititorii acestui ziar, dar și pe albaiulieni că vom dezminți de fiecare dată neadevărurile ambalate în articole de presă.

Biroul de Presă al PSD Alba

Facebook Twitter Google+ YouTube 

2 Comentarii

Nicu 22 iulie 2019 at 11:32

Daca stam sa analizam programele de guvernare din ultima perioada, da, PSD-ul este cel mai bun!

Adolf 22 iulie 2019 at 12:48

Da intr-adevar PSD Alba a promovat nulității atât în teritoriu cât și la centru.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...