VIDEO/ Viorica îl amenință pe Dîrzu, președintele uneia dintre cele mai slabe organizații județene a PSD, ca îl ”decapitează” dacă nu obține un scor bun la alegerile prezidențiale

Paul Voicu - Primar 2020

Viorica îl amenință pe Dîrzu, președintele uneia dintre cele mai slabe organizații județene a PSD, ca îl ”decapitează” dacă nu obține un scor bun la alegerile prezidențiale

Viorica Dăncilă a spus, sâmbătă seara, la Sibiu, că organizațiile locale ale PSD vor avea câte un target la alegeri, iar dacă acesta nu va fi atins, liderii să își dea demisia.

ELIT

Întrebată la Sibiu dacă organizațiile locale vor avea câte un target pentru alegeri, Viorica Dăncilă a răspuns afirmativ, adăugând că procentul de obținut de fiecare organizație nu a fost deocamdată stabilit.

Mihail David - 2020

Publicată de Partidul Social Democrat pe Sâmbătă, 20 iulie 2019

Acest lucru este un act de normalitate. Atunci când ești ales, îți asumi o responsabilitate și cred că această responsabilitate trebuie să și-o asume fiecare organizație, pentru că nu putem obține victoria pe care ne-o dorim dacă nu vom avea o implicare a tuturor organizațiilor. Fiecare organizație județeană va avea un target, își va asuma acest target, pentru că așa cum președintele partidului, conducerea partidului, își asumă anumite lucruri, această asumare trebuie să meargă până la nivelul fiecărei comunități”, a spus Dăncilă.

Întrebată ce se va întâmpla cu liderii care nu vor atinge acel prag, Dăncilă a răspuns că „în mod normal trebuie să își dea demisia”.

„Atunci când îți asumi un lucru, trebuie să-l duci la bun sfârșit”, a adăugat liderul social-democrat.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...