Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Performanță pentru atletul cugirean Vasile Hârjoc: Medalie cu Aur la Campionatul European de Alergare Montană Masters – 2023, din Elveția

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanță pentru atletul cugirean Vasile Hârjoc: Medalie cu Aur la Campionatul European de Alergare Montană Masters – 2023, din Elveția

La Adelboden în Elveția, între 7 și 9 iulie 2023, s-a desfășurat Campionatul European de Alergare Montană Masters 2023, întrecere la care au luat parte 580 de atleți din toată Europa în două probe de concurs.

În 8.07.2023 a fost cursa de 37,7km. cu diferența de nivel 1853 m., iar în ziua de 09.07.2023 a fost cursa de 8,8 km. cu diferența de nivel de 600 m. Romania a fost reprezentată de 20 atleți și doi conducători ai delegației.

Județul Alba a avut doi componenți în lot: În proba lungă de 37,7 km de la CS Metalurgistul Cugir a concurat Vasile Hârjoc, (născut în comuna Cut) – categ.+70 ani – antrenor: profesor Gheorghe Hăprean. Timpul obținut: 4 ore 49 min. 33 sec. Acesta a ocupat locul 1 (medalie de aur și Campion European în proba individuală la categ.+70). Pe echipe, în cursa de 37,7 km la categ. +65 s-a situate pe locul 1, (medalie de aur și Campioni Europeni). Această performanță a făcut ca Imnul României să fie intonat de două ori la Adelboden.

Aurelian Zăgrean de la C.S. ,,Mică Romă” Blaj a concurat în cursa de 8,8 km, terminând cu timpul de 56 min., obtinand locul 27 la individual și locul 6 cu echipa la categ. + 45.

„Mulțumesc C.S. ,Metalurgistul pentru susținere și cetățenilor din Cugir pentru încurajare!”, a declarant atletul de la poalele Drăganei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Semifinalele Cupei României: Viitorul Sântimbru – Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea – Performanța Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

În semifinalele Cupei României, faza județeană, Viitorul Sântimbru va întâlni Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea va juca cu Performanța Ighiu. La sediul AJF Alba au fost prezenți Ovidiu Hulea, Ioan Budin și Cătălin Manciulea (a lipsit reprezentantul formației Inter Unirea), tragerea la sorți a fost efectuată de Maria Ioana Marin (trezorierul AJF Alba), mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea