Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Performanţa Ighiu se întăreşte serios! Gabriel Magdaş – team manager, ex-uniristul Joldeş, sub comanda lui Mihai Manea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanţa Ighiu se întăreşte serios, pe toate palierele, intenţiile de a ataca promovarea în Liga a 2-a fiind anunţate de mutările produse în această vară.

Astfel, Gabriel Magdaş, un cunoscut om de fotbal din zonă, fost în trecut în membru într-una dintre comisiile FRF, va îndeplini funcţia de team manager la echipa din Ighiu. Magdaş a activat în ultimii ani în Liga a 3-a, la grupări din Seria a 5-a precum Unirea Dej, Unirea Jucu şi FC Zalău (unde a ajuns în 2016). De asemenea, ighienii au bifat a treia mutare din intersezon, înregimentându-l pe mijlocaşul unirist Paul Joldeş, liber de contract, după ce nu a mai semnat prelungirea înţelegerii cu Unirea Alba Iulia.

Deocamdată, portarul Vlad Ignat (ex-Metalul Reşiţa) – se pregăteşte cu Ripensia Timişoara şi mijlocaşul Florin Istrate (FC Zalău) – golgheterul respectivei formaţii în stagiunea anterioară, cu 15 reuşite, sunt transferurile anunţate de Performanţa.

În plus, hunedoreanul Petre Clep va întregi staff-ul tehnic şi se va ocupa de pregătirea portarilor, iar Cătălin Crăciun este, de la 1 iulie, noul director sportiv al pretendentei la promovarea în eşalonul superior.

Sursa foto: Dej24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea