Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Performanţa Ighiu, „lumini şi umbre” la debutul în Liga a 3-a | Trupa lui Himcinschi, în dificultate pe „Cetate”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanţa Ighiu, cea mai proaspătă divizionară terţă din Alba a strâns 4 puncte după primele trei jocuri din Seria a 4-a a Ligii a 3-a. Trupa lui Himcinschi nu s-a regăsit însă la întâlnirile de pe teren propriu, la Alba Iulia, pe „Cetate”, unde a reuşit doar o remiză, în meciul inaugural cu Pandurii Tg. Jiu 2.Performanta Ighiu-National Sebis18

*Lovituri la aceeaşi poartă

Dacă în confruntarea de debut, la aceeaşi poartă, dinspre tabelă, ighienii au fost egalaţi în minutul 88, în runda a 3-a, tot la respectivele buturi, Bălaş (altfel golgheterul echipei, cu două din cele 3 goluri înscrise de Performanţa) a irosit în finalul jocului cu Naţional Sebiş, o lovitură de pedeapsă (şut peste transversală) şi şansa unei remize! „Sunt mai multe cauze ce au dus la acest palmares nedorit pe teren propriu, dar n-aş vrea să cred că este o problemă majoră abordarea jocurilor de acasă. M-a dezamăgit prestaţia din întâlnirea cu Naţional Sebiş, dar în acelaşi timp sunt convins că la următoarea partidă pe «Cetate» vom arăta altfel”, a spus antrenorul Adorian Himcinschi, care de ieri are un nou junior la dispoziţie, Robert Nicola (AFC Unirea 1924 Alba Iulia).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Profil de deplasare

Pentru Performanţa urmează două întâlniri externe, cu Minerul Motru şi CS Ineu, oficialii trupei din Ighiu susţinând că echipa se exprimă mult mai bine pe terenuri străine, mărturie fiind victoria de la Hunedoara, o adevărată „bombă” în serie. „Calităţile jucătorilor noştri se pretează la disputele din deplasare, suntem o echipă ce putem profita de spaţii. Dacă ne referim la celelalte formaţii nou-promovate, putem spune că cele 4 puncte strânsă reprezintă un bilanţ acceptabil. Însă dacă ne raportăm la ceea ce ne dorim, cu siguranţă este loc de mai bine. Să nu uităm că activăm într-o serie imprevizibilă, echilibrată, în care oricine poate încurca pe oricine”, a încheiat ex-uniristul. Fotbalistic vorbind, Ighiul a trăit în 2015 cea mai prolifică perioadă din istorie, cu o promovare în Liga a 3-a, plus o triplă pe plan judeţean: campionatul Ligii a IV-a, Cupa României, faza judeţeană şi Supercupa AJF Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea