Ziarul Unirea

Performanța Ighiu începe în Liga a 4-a! D. Ianc, M. Cristea, T. Mărginean și P. Lazăr – noile transferuri pentru formația lui Himcinschi

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

În cele din urmă Performanța Ighiu va începe sezonul în Liga a 4-a, după o vară în care informațiile au fost contradictorii, mai ales în privința susținerii financiare și a modalității de alocare a banilor dinspre primăria comunei, reunirea efectivului fiind amânată în repetate rânduri, din acest motiv.

În această seară este prevăzut primul antrenament, sub comanda lui Adorian Himcinschi, iar în runda inaugurală, în weekend, nou-promovata din Liga a 5-a va sta întrucât Sportul Petrești, campioana ediției trecute, s-a retras din campionat.

ELIT

Ighienii au realizat și câteva transferuri, pe ultima sută de metri, reușind să-i înregimenteze pe mijlocașii D. Ianc, M. Cristea și T. Mărginean (Sportul Petrești) și P. Lazăr (Hidromecanica Șugag) – mutări importante în arealul fotbalului județean, contrabalansând plecările altor trei jucători, Oniche, Onacă și Andreica. “S-au rezolvat din probleme și se vor mai rezolva în scurt timp”, a spus antrenorul Adorian Himcinschi. Performanța Ighiu 2004, înființată în 2018, vizează o clasare între primele șase formații în campionatul următor.

Dan HENEGAR