Rămâi conectat

Sport

Performanţa Ighiu a realizat 10 transferuri!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanta Ighiu-Surianu Sebes58Echipa pregătită de Adorian Himcinschi are gânduri serioase în privinţa atacării titlului de campioană în Liga a IV-a! Aflată la două puncte de liderul Mureşul Vinţu de Jos, Performanţa Ighiu poate fi considerată campioana perioadei de transferuri, dominând, deocamdată, piaţa judeţeană la acest capitol.

Astfel şi-au dat acceptul pentru a evolua în retur la gruparea ighiană, 10 fotbalişti, unii dintre ei cu state şi Liga a 2-a sau Liga a 3-a. În fruntea listei se regăsesc foştii unirişti Schuller şi Potopea (fundaşi ce au renunţat la activitate, din vară, după despărţirea de Metalurgistul Cugir). Tot pentru întărirea liniei defensive au fost înregimentaţi Horaţiu Marian (antrenor-jucător la Dalia Sport Daia Română) şi Gheorghe Râşniţă (FC Miceşti). Tot de la Dalia Sport vine şi alt junior al „alb-negrilor”, jucătorul de profil ofensiv Rareş Moga. Restul transferurilor vizează linia mediană, dar şi atacul: Antonescu şi Vaidasigan (poate evolua şi fundaş) – de la Olimpia Aiud, Voicu şi Comănici (principalul marcator al trupei din „Mica Romă”) – de la CIL Blaj, respectiv arhicunoscutul golgheter Romică David (Cuprirom Abrud).

Un total al golurilor realizate de achiziţiile Performanţei în turul campionatului însumează 39 de reuşite semnate de jucători care au acceptat provocarea atacării promovării în Liga a 3-a.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea