Performanța Ighiu a găsit soluția salvatoare și continuă în Liga a 3-a! Noi investitori, ultimele plecări: Iclănzan și Trifa

Paul Voicu - Primar 2020

Conform ultimelor informații, Performanța Ighiu, echipă ce se părea că va capota în această vară, a găsit soluția salvatoare și va continua în Liga a 3-a. S-au identificat noi finanțatori, deocamdată rămași anonimi, echipa s-a înscris în eșalonul terț și gândurile par serioase: formarea unor patru grupe de copii, plus intenția înscrierii echipei secunde, Performanța Ighiu II, în Liga a 4-a.

În această după-amiază, primarul Traian Rusu urma să se întâlnească cu echipierii ighieni, pentru a le comunica noile condiții financiare, dar și data reunirii, probabil la începutul săptămânii viitoare. La prima estimare, în efectiv mai sunt 11-12 jucători, în condițiile în care și-au cerut documentele Iclănzan (vrea să continue la o echipă din Gorj) și Trifa (pentru Voința Stremț), cele mai proaspete intrări pe listă, după cele numite Cl. Oara (Unirea Alba Iulia), Tineiu, Seiwerth și Ad. Cîmpean (reveniți la Hermannstadt), Unguru, Hidișan și Ad. Mărginean. “Vrem să ținem echipa, căutăm soluții să evoluăm tot în Liga a 3-a”, a spus primarul Traian Rusu.

ELIT

*Rămâne Mihai Manea?

Performanța Ighiu, cea mai bine plasată dintre divizionarele terțe din Alba la finele sezonului trecut, a depășit, se pare, momentele critice, două luni de incertitudine și marele semn de întrebare în privința continuității, însă mai sunt două chestiuni de lămurit: componența băncii tehnice, fiind varianta să continue Mihai Manea, sau să vină un alt antrenor, precum și transferul din documentele clubului, prin cooptarea noilor membri și retragerea celor ce au intrat în 2017: Mihai Manea, Raul Oargă, Dan Ursu.

Mihail David - 2020
Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...