Rămâi conectat

Curier Județean

Pereş, Dobra şi Olar ar trebui să asculte vocea alegătorilor!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Astăzi, în plenul Parlamentului României, aleşii din judeţul Alba, deputaţi şi senatori, vor da propriul lor examen cu electoratul. Consider că noi, parlamentarii de Alba, cei care am promis că vom schimba imaginea Parlamentului României avem datoria şi obligaţia de a le demonstra alegătorilor că votul uninominal a produs într-adevăr o schimbare marcantă.
Ţin să le reamintesc pe această cale deputaţilor şi senatorilor PD-L sau apropiaţi de PD-L, din judeţul Alba, că astăzi ar trebui să primeze pentru ei soarta românilor şi a locuitorilor din judeţul Alba şi nu interesul de partid, al unei găşti care de 3 ani suge banii publici prin intermediul unor contracte oneroase cu statul. Ştiu că astăzi aveţi de ales între directiva clară de partid dictată de gaşca Boc – Băsescu şi interesul naţional. Tocmai de aceea fac un apel public către parlamentarii PD-L Alexandru Pereş, Nicolae Dobra şi Corneliu Olar, precum şi către deputatul independent şi încă nehotărât Clement Negruţ de a asculta măcar de această dată vocea poporului nenorocit de Guvernul Boc. Acum aveţi ocazia să le demonstraţi celor care v-au ales în urmă cu aproape 3 ani că, pentru prima dată, interesul lor – al pensionarului din colegiu care a rămas cu pensia ciuntită, al şomerului rămas pe drumuri din cauza impozitului forfetar, al profesorului sau al medicului, ale căror salarii au fost reduse cu 25 la sută – este mai presus decât dictatul lui Zeus.
Moţiunea de cenzură este acum a românilor şi ar trebui votată de toţi parlamentarii din Alba! Eu, în calitate de deputat al judeţului Alba, voi vota moţiunea de cenzură a românilor, a celor peste 80 la sută dintre cei care nu mai au încredere în actualul guvern. Lista ruşinii va începe şi de această dată cu judeţul Alba! Rămâne de văzut care vor fi parlamentarii din Alba ce vor încălca şi de această dată voinţa locuitorilor din judeţul nostru!
Radu Eugeniu COCLICI, deputat PSD de Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Initiațivă lăudabilă a doi tineri: Au organizat o acțiune de plantare de cireși într-o comună din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

 Initiațivă lăudabilă a doi tineri: Au organizat o acțiune de plantare de cireși într-o comună din Alba Daniel Dobra și Ionaș Dan, doi tineri din Pianu, au luat sâmbătă o inițiativă lăudabilă și au organizat o plantare de cireși, pe Dealul Pianului de Jos, într-un loc unde au mai existat cireși în perioada interbelică. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea