Rămâi conectat

Curier Județean

Percheziții la un bărbat din Sebeș. Polițiștii i-au confiscat 15.000 de țigarete

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

perchezitii droguri15.000 de țigarete, provenite din contrabandă, confiscate de poliţiştii de investigare a fraudelor 

Vineri, 9 mai, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au efectuat o percheziţie la domiciliul unui bărbat din Sebeş, suspectat de contrabandă cu ţigări.

Potrivit unui comunicat remis presei de IPJ Alba, “cu ocazia acestei percheziţii au fost confiscate 15.000 de ţigarete, netimbrate, provenite din activitatea infracţională.

În fapt, în perioada martie – mai 2014, poliţiştii de investigare a fraudelor, sprijiniţi de poliţişti ai Serviciului de Informaţii şi Protecţie şi Internă Alba, au efectuat cercetări într-un dosar penal, înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, în care F.M., de 42 de ani, din municipiul Sebeş, este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de „deţinere şi depozitare de bunuri sau mărfuri care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând ca provin din contrabandă” şi „punere în circulaţie de produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 270 alin. 3 din Legea 86/2006 privind Codul Vamal al României şi art. 90 alin. 1 lit. b din Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice.

Din cercetări a rezultat că, în perioada martie – mai 2014, F.M. a comercializat, în principal în municipiile Sebeş şi Alba Iulia, țigări de contrabandă, a căror provenienţă urmează să fie stabilită.

În data de 09.04.2014, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au formulat, către parchetul competent, propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale faţă de F.M., precum şi luarea, faţă de acesta, a măsurii controlului judiciar, propunere însuşită de unitatea de parchet.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a suspectului.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Gârbova a profitat de greșeala unei femei și a sustras de pe cardul acesteia 1.500 lei. Este cercetat de către polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Un bărbat din Gârbova a profitat de greșeala unei femei și a sustras de pe cardul acesteia 1.500 lei. Este cercetat de către polițiști În timp ce se afla în interiorul unei bănci, un bărbat din Gârbova de 48 de ani, a găsit un card de pe care a scos 1.500 de lei. Este cercetat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea