Rămâi conectat

Sport

Pentru al doilea an la rând, Juniorul Aiud, campioană județeană la Trofeul “Gheorghe Ene”-Interliga de Iarnă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Pentru al doilea an la rând, Juniorul Aiud a devenit campioană județeană, formația pregătită de Cristian Biro câștigând Trofeul “Gheorghe Ene”-Interliga de Iarnă, competiție organizată de AJF Alba, ce a avut la start opt echipe din Alba, formate din jucători născuți în anul 2010 și mai tineri.

După disputarea întâlnirilor din grupe, faza finală a avut loc în Sala “Florin Fleșeriu” din Sebeș (aidoma Trofeului “Gheorghe Ola”, câștigat de CSO Cugir). În semifinale, Unirea Alba Iulia a învins cu scorul de 6-2 pe CSO Cugir, iar Juniorul Aiud a trecut de Unirea Juniors, victorie cu 5-0 (au înscris Vlad Codrea – 3 goluri, Ciprian Vlăzan și Darian Gărduș). Finala mică a revenit echipei de sub Drăgana, CSO Cugir (singura din județ ce a urcat pe podium la ambele categorii de vârstă), o victorie netă, 3-0, cu Unirea Juniors Alba Iulia, iar în finala mare s-a impus Juniorul Aiud, scor 5-2 cu Unirea Alba Iulia, marcatorii echipei campioane fiind Darian Gărduș – în două rânduri, Ciprian Vlăzan, Aian Matei și Vlad Codrea – câte un gol.

Juniorul Aiud a câștigat toate cele 4 întâlniri susținute în ediția 2018, are cea mai prolifică ofensivă (37 de goluri reușite), dar și cel mai bun jucător al competiției: Ciprian Vlăzan. Celelalte premii individuale au revenit lui David Ponoran (AFC Unirea 1924 Alba Iulia) – golgheter și Ionuț Lazăr (CSO Cugir) – cel mai bun portar. Efectivul campioanei județene: Krisztian Szekely, Ștefan Sîrbu, Tudor Silea, Tudor Butnar, Ciprian Vlăzan, Răzvan Vasînc, George Crăciun, Darius Drăgan, Darian Gărduș, Aian Matei și Vlad Codrea (antrenor Cristian Biro, delegat Alin Butnar). La faza zonală, din perioada 30 noiembrie-2 decembrie, ACS Juniorul Aiud a fost repartizată în seria a 7-a, alături de formații din Hunedoara, Caraș-Severin, Timiș și Arad.

Sursa: AJF Alba, foto – facebook


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea