Rămâi conectat

Sport

Pentru a pleca la Honved Budapesta, Filip Morar a apelat la instanţele civile şi a dat în judecată Unirea Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Pentru a se transfera la Honved Budapesta, echipă cu care se pregăteşte încă din luna august, fotbalistul junior Filip Morar a dat în judecată FC Unirea Alba Iulia! Talentatul jucător în vârstă 16 ani a apelat la instanţele civile, iar primul termen al procesului a fost fixat pentru vineri, 15 noiembrie la Tribunalul Alba. Juniorul unirist a fost suspendat pentru o perioadă de două luni, începând din data de 1 octombrie, în urma unei şedinţe a Consiliului de Administraţie al FC Unirea Alba Iulia, conducătorii echipei ce a dispărut la nivel de seniori imputându-i fotbalistului faptul că a absentat de la antrenamente, acesta pregătindu-se de peste trei luni la Academia de fotbal Honved Budapesta, fără a putea fi legitimat de gruparea maghiară. În plan fotbalistic, Filip Morar a dorit să plece gratis în această vară din curtea „alb-negrilor”, profitând de problemele juridice ale clubului din Cetatea Marii Uniri şi şi-a depus memoriu în acest sens la Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor, solicitarea fiind însă  resprinsă.

*Nou termen şi cu Manea, pentru 35.000 de euro!

Dispărută ruşinos de pe harta fotbalului românesc, gruparea aflată în insolvenţă are termen la Tribunalul Alba pe 17 ianuarie 2014 pentru pronunţarea în cazul falimentului solicitat de SC Man Tours SRL. Contestaţia formulată de SC Cazacus SRL a a fost respins de instanţă, şi urmează să fie întocmit tabelul definitiv al creanţelor, aşteptându-se abrobarea planului de reorganizare a SC Fotbal Club Unirea 2006 SA. De asemenea, în 25 noiembrie, fosta divizionară secundă are un nou termen la Judecătoria Sectorului 1, în cazul agentului Florin Manea, dator cu suma de 35.000 de euro în cazul transferului din 2011 a lui Nicuşor Stanciu la FC Vaslui (instanţele fotbalistice nu au dat câştig de cauză Unirii Alba Iulia).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea