Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

„Pensiile SPECIALE cresc cu 8% în proiectul de buget pe 2022. Vedem cresteri pentru aia care au deja si cei care sunt apropiati de putere”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Pensiile SPECIALE cresc cu 8% în proiectul de buget pe 2022. Vedem cresteri pentru aia care au deja si cei care sunt apropiați de putere”

Deputatul USR Claudiu Nasui, prezent luni,  la emisiunea Talk News de la Profit TV, a afirmat că pensiile speciale cresc cu 8%:  ”Vedem cresteri pentru aia care au deja si cei care sunt apropiati de putere, inclusiv faimoasele pensii speciale, care cresc cu 8%, cuantumul lor”, a spus deputatul USR despre proiectul de buget.

Citește și: Noua FORMULĂ de CALCUL a PENSIILOR, majorate de la 1 ianuarie 2022

”O arma pe care o are USR-ul si pe care nu o avea in legislatura anteriora, este atacul la Curtea Constitutionala. Dacă se fac încălcări flagrante ale procedurii, atunci putem sa avem o baza pentru a face acest lucru”, a declarat Nasui.

Parlamentarul USR a aratat ca scopul nu e sa vii cu mii de amendamente in dezbatere, pentru a incerca sa tergiversezi. ”Nu aceasta este democratia, este un exercitiu ridicol. Democratie inseamna sa dezbati, macar sa stii ce este acolo. Sa fie transparenta, sa stim ce este acolo, sa poti sa spui ca nu esti de acord cu majorarea pensiilor speciale, cu PNDL”, a mai comentat Nasui.

”Noi avem un buget in care sunt bani pentru unele institutii sa isi cumpere masini scumpe”, a afirmat el, precizand ca la Ministerul Justitiei sunt credite bugetare care dispar, ceea ce va afecta activitatea.

Citește și: Formulă calcul pensie 2022. Cum se calculează pensia

”Vedem cresteri pentru aia care au deja si cei care sunt apropiati de putere, inclusiv faimoasele pensii speciale, care cresc cu 8%, cuantumul lor, pe total”, a afirmat el, precizand ca nu stie de ce cresc acest pensii.

”Sunt cresteri de cheltuieli a caror justificare nu o gasim”, a mai adaugat el.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea