Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Pensii 2023: Când intră banii pe luna noiembrie și cine va primi sumele cu întârziere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pensii 2023: Când intră banii pe luna noiembrie și cine va primi sumele cu întârziere

Casa Națională de Pensii Publice, a transmis românilor când vor intra pensiile în luna noiembrie. Data la care intră pensiile va fi stabilită în funcție de modul în care au ales să primească seniorii banii, fie aduși de către poștaș, fie prin viramentul plății pe card.

Pentru pensionarii care au optat pentru primirea pensiei prin intermediul Poștei Române, perioada de plată a drepturilor pentru luna octombrie se desfășoară în prima jumătate a lunii noiembrie. Mai precis în intervalul 1-15 noiembrie. În această perioadă, poștașii vor livra pensiile direct la domiciliul pensionarilor.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Totuși, pentru acei pensionari care nu se află acasă în momentul livrării, trebuie să știe că drepturile bănești și documentele de plată pot fi ridicate de la ghișeele poștale în termen de două zile lucrătoare după încheierea procesului de plată.

În ceea ce privește pensionarii care au ales să primească pensia pe card, aceștia vor întâmpina întârzieri. Mai precis, data la care intră pensiile va fi 13 noiembrie. De regulă, pensiile pe card sunt distribuite în fiecare lună pe data de 12, însă, datorită faptului că 12 noiembrie este o zi de duminică, distribuția se va face cu o zi întârziere, potrivit Daily Bussines.

Sursa: infofinanciar.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare: De ce este cea mai neagră zi a creștinismului și ce nu ai voie să faci, potrivit superstițiilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare: De ce este cea mai neagră zi a creștinismului și ce nu ai voie să faci, potrivit superstițiilor Vinerea Mare, numită și Vinerea Seacă sau Vinerea Patimilor este ultima zi de post din Postul Mare, fiind ultima zi de vineri înaintea Paștelui. Este o zi de mare doliu pentru întreaga creştinătate, deoarece în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea