Rămâi conectat

Sport

Penicilina Iaşi – Volei Alba-Blaj 0-3 *Al 7-lea succes la rând pentru Branko Gajic şi Blajul iernează pe locul trei

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj s-a impus in deplasare cu Penicilina Iaşi, scor 3-0 (25-15, 25-14, 26-24) şi încheie anul 2013, pe ultima treaptă a podiumului în Divizia A1 la volei feminin, cu 32 de puncte, la egalitate cu Dinamo şi la o lungime în spatele liderului Ştiinţa Bacău, ambele fiind reprezentantele României în Champions League. A fost al 11-lea succes din 12 partide în prima divizie în actuala ediţie, al 7-lea la rând pentru echipa condusă de Branko Gajic, „vioara întâi” în tabăra vizitatoarelor fiind Adina Salaoru.

Blăjencele au tras învăţămintele de rigoare după surpriza de la Craiova, când „buturuga mică” SCM U a condus cu 2-0 şi au tratat serios, încă de la început jocul din Moldova, astfel că s-au impus de justeţe, cu emoţii numai în ultimul set, când a fost 24-23, cu minge de set pentru gazde! „Echipa şi-a revenit după prestaţia de la Craiova, primele două seturi am jucat aşa cum trebuie, însă în setul al treilea am greşit destul de mult. Sunt foarte mulţumit ce ce am realizat până în prezent, avem 12 meciuri şi 11 victorii, este o statistică foarte, foarte bună pentru noi. La ce ne-am propus, suntem în grafic, primul pas l-am făcut, urmează partea a doua a campionatului şi apoi play-off-ul„, a spus Branko Gajic.

*4 blăjence la loturile naţionale!

Formaţia din „Mica Romă” trebuie să fie mândră, pentru că Roxana Ivanov şi Adina Salaoru – la echipa României, Miroslava Kijakova (în premieră la Slovacia) şi Milagros Collar (pentru Spania) sunt cele 4 echipiere ale Volei Alba-Blaj convocate la primele reprezentative pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2014. România va juca în 3-5 ianuarie 2014, la Ankara, cu Turcia, Cipru şi Ucraina.

Lotul Volei Alba Blaj a fost format din Luminiţa Trombiţaş, Milagros Collar, Roxana Ivanof, Valentina Rusu, Adina Salaoru, Miroslava Kijakova şi Katja Medved (libero), Denisa Viloiu, Adina Stanciu, Adriana Dudnic, Camila Lanner (Alexandra Biriş – rezervă neutilizată).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea