Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Pedofilul Mircea George Morgoci, condamnat la 5 ani de închisoare pentru viol, de către Curtea de Apel Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Albaiulianul Mircea Morgoci, trimis în judecată pentru viol a fost condamnat astăzi de Curtea de Apel Alba Iulia la 5 ani de închisoare cu executare. Iniţial, acesta a fost condamnat de către Judecătoria Alba Iulia la 3 ani de închisoare cu executare, dar în urma recursului formulat de parchet, pedeapsa a fost mărită la 5 ani.

Morgoci se află la a doua condamnare după ce în luna aprilie 2012 a fost condamnat, tot la Judecătoria Alba Iulia, la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru infracţiunea de act sexual cu minor. De fapt dosarul de viol a fost disjuns din cel care a avut ca obiect „act sexual cu un minor”, iar victima violului apare în ambele dosare. În primul dosar, cel de „act sexual cu minor” procurorii DIICOT Alba au făcut deja recurs la Curtea de Apel Alba Iulia şi cer condamnare cu executare pentru inculpatul Mircea Morgoci. Dosarul de recurs a primit termen în luna septembrie 2012.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Anchetatorii susţin că în perioada 2008 – 2011 Morgoci a racolat şi a întreţinut relaţii sexuale cu 6 băieţi minori, cu vârste cuprinse între 13 şi 16 ani, proveniţi din case de plasament de pe raza judeţului şi din rândul cerşetorilor. Pe lângă plângerile depuse de unele dintre victime, la locuinţa bărbatului s-au găsit la momentul percheziţiei sute de fişiere cu filmuleţe şi poze cu minori, printre care se regăsesc şi cei abuzaţi de el. Pedofilul obişnuia să denumească fişierele după poziţiile sexuale pe care le conţineau pozele.

Mircea Morgoci îşi racola victimele exclusiv din rândul tinerilor proveniţi din aşezămintele sociale şi din familii destrămate, fără posibilităţi financiare. El se deplasa în zona Gării Alba Iulia, unde de altfel funcţionează un adăpost social, şi îi ademenea pe băieţi cu sume mici de bani, cuprinse între 20 şi 30 de lei dar şi cu promisiunea de a-i lăsa să se spele şi să doarmă în locuinţa sa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea