Rămâi conectat

Ştirea zilei

Pedeapsă mărită pentru Mihai Pandelea, supranumit “ucigaşul din M-uri”: 27 de ani în spatele gratiilor după ce a încercat să evadeze din penitenciar

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pedeapsă mărită pentru Mihai Pandelea, supranumit “ucigaşul din M-uri”: 27 de ani în spatele gratiilor după ce a încercat să evadeze din penitenciar.

Mihai Pandelea, tânărul din Alba Iulia condamnat definitiv la 25 de ani de închisoare pentru uciderea cu brutalitate a unei prostituate, s-ar putea alege cu pedeapsa mărită la 27 de ani, după ce a mai primit o condamnare pentru tentativă de evadare. Tânărul din Alba Iulia condamnat definitiv la 25 de ani, 10 luni şi 20 de zile de închisoare pentru că a ucis o femeie într-un apartament s-a ales cu un nou dosar penal în închisoare.

Citește și: RECHIZITORIU: Mihai Răzvan Pandelea și-a înjunghiat victima de 25 de ori. ”FILMUL” crimei din blocul M3, din Alba Iulia

Pandelea Mihai Răzvan (29 ani) a fost trimis în judecată şi condamnat pentru tentativă de evadare din Penitenciarul Aiud. Decizia a fost pronunţată la Judecătoria Aiud, şi nu este definitivă. El a încercat să evadeze chiar în ziua de Crăciun, anul trecut.

Acesta a părăsit secţia de deţinere în care era cazat şi a escaladat un gard din incinta penitenciarului, însă a fost observat și imobilizat de îndată de angajaţii unităţii de detenţie. Judecătoria Aiud a decis condamnarea inculpatului la pedeapsa finală de 27 de ani, 2 luni şi 24 de zile. Pentru tentativa de evadare, Pandelea a primit 6 luni de închisoare.

Curtea de Apel Alba Iulia a pronunţat în 27 noiembrie 2017 decizia definitivă în dosarul în care Pandelea Mihai Răzvan a solicitat contopirea pedepselor primite în dosarul de omor şi cel în care a fost condamnat pentru furt şi acces ilegal la un sistem informatic. Decizia definitivă pentru infracţiunea de omor a fost pronunţată în 25 aprilie 2017, iar cea pentru infracţiunile informatice în 9 decembrie 2016. Pe lângă pedeapsa de 25 de ani, 10 luni şi 20 de zile de închisoare, Pandelea a rămas şi cu obligaţia de a despăgubi familia femeii ucise de el cu suma de 400.000 de lei.

Victima acestuia a fost o tânără de 24 de ani din Mehedinţi, Alina Bianca Tănăsie, care închiriase un apartament în Alba Iulia în care se prostitua, Pandelea fiind unul dintre clienţii acesteia.

Crima a avut loc în noaptea de 2/3 februarie 2016, iar tânăra a fost omorâtă cu 25 de lovituri de cuţit.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea