Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Pe perioada mandatului, parlamentarii PDL de Alba vor locui la hotel

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cei doi parlamentari PDL de Alba, senatorul Alexandru Pereș și deputatul Clement Negruț au declarat că au optat ca, pe perioada mandatului, să fie cazați la hotel. Aceștia spun că este alegerea cea mai bună deoarece în cazul chiriilor pot exista clauze contractuale prin care cheltuielile să fie mult mai mari.

Clement Negruț a mai spus că autoturismul care i-a fost repartizat este în service și nu știe când va fi gata, astfel că circulă cu mașina personală și nu l-ar deranja să plătească benzina din propriul său buzunar, însă la cazarea la hotel nu poate renunța pentru că s-ar putea trezi după trei luni că proprietarul îi mărește chiria. Deputatul democrat-liberal a precizat că parlamentarii au fost asaltați de agențiile imobilirare din București, însă  cei mai mulți au refuzat ofertele.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit Mediafax Doar 17 din cei 176 de senatori au solicitat sume pentru cazarea în regim particular cu 101,5 lei pe noapte, în timp ce 99 de senatori au optat pentru cazarea la hotel. Printre cei care au ales să stea în chirie se află și senatorul PNL Teodor Atanasiu.

Camera Deputaţilor a precizat că tariful unei zile la hotel pentru un deputat care optează pentru o astfel de formă de cazare variază de la 235 de lei până la 190 de lei (fără TVA și taxa hotelieră), fiind încheiate contracte cu şase unităţi hoteliere. În cazul tuturor contractelor încheiate de Camera Deputaţilor este prevăzută condiţia ca unitatea de cazare să fie „dublă”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră

Unirea Ziarul

Publicat

în

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră Administraţia Fondului pentru Mediu acordă UAT – Judeţul Alba o finanţare în valoare de 15 milioane de lei, inclusiv TVA, pentru achiziţionarea a 13 microbuze electrice. Contractul de finanţare a fost încheiat în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea