Rămâi conectat

Sport

Pe “Cetate”, Unirea Alba Iulia – Viitorul Șelimbăr | “Alb-negrii” nu s-au antrenat două zile din cauza probleme financiare majore!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Unirea Alba Iulia traversează o perioadă disperată! Divizionara terță din Cetatea Marii Uniri începe în criză returul, fotbaliștii refuzând să se antreneze două zile consecutive, miercuri și joi!

Sătui de atâtea amânări și termene neonorate, jucătorii “alb-negri” au apelat la această formă de protest cu câteva zile înaintea debutului părții a doua a campionatului.

Există de asemenea posibilitatea ca o parte dintre jucători să nu intre în teren mâine, la meciul cu Viitorul Șelimbăr, decizia rămânând la latitudinea fiecărui fotbalist, o hotărâre fermă urmând să fie luată după o discuție decisivă în vestiar!

Ajunși la capătul răbdării, echipierii albaiulieni au dorit astfel să tragă, în ceasul al 12-lea, un semnal de alarmă referitor la criza financiară, rezultând o situație delicată, greu de gestionat de antrenorul Mihai Manea. Mutarea mult așteptată, considerată salvatoare, implicarea sibienilor Teodor Birț și Marius Lungu, trenează de câteva zile, iar tărăgănarea rezolvării situației a pus și mai mult gaz pe focul ce mocnea de luni bune.

Așadar Unirea Alba Iulia abordează sezonul de primăvară în cel mai critic moment al ultimilor ani. Jucătorii au încheiat turul cu salarii neachitate, au sperat că lucrurile se vor îndrepta, însă telenovela s-a prelungit nepermis, așteptându-se banii din Arabia Saudită, în contul transferului lui Nicolae Stanciu. Și lucrurile nu sunt deloc simple nici în privința supraviețuirii, în condițiile în care poziția a 12-a (16 puncte) este una pe marginea prăpastiei, cu amenințarea zonei minate a ierarhiei.

*Uniriștii au refuzat să se antreneze!

Nou-promovata din Sibiu are gânduri serioase în această primăvară, pe care o abordează de pe poziția a 5-a, cu 25 de puncte. Pregătită de ex-uniristul Florin Maxim, Viitorul Șelimbăr visează să se înscrie în lupta la vârf, pentru promovarea în Liga a 2-a, după ce a încheiat turul cu 10 puncte din 12 posibile, fără a pierde. Oaspeții s-au pregătit în Turcia, unde au efectuat un stagiu de pregătire și și-au întărit efectivul, după ce au bifat 7 achiziții în această perioadă, între care și Andrei Roșu (talentatul jucător din Alba, ex-CS Universitatea Alba Iulia).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea