Rămâi conectat

Sport

Pe „Cetate”, face scor Unirea Alba Iulia cu Viitorul Ghimbav, “lanterna roşie”?

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

“Alb-negrii” conduşi de Adorian Himcinschi au vineri, 3 noiembrie, de la ora 14.00, pe “Cetate”, un meci considerat facil, cu Viitorul Ghimbav, “lanterna roşie” a Seriei a 5-a, formaţie ce nu contează aproape deloc.

Aparent o întâlnire facilă, cu cel mai docil oponent, un joc menit să rotunjească golaverajul formaţiei albaiuliene, venită după două întâlniri în care a cucerit un singur punct (Unirea Tăşnad şi “U” Cluj), pierzându-şi invincibilitatea ce dura de 5 partide. Unirea Alba Iulia este echipa contrastelor în această toamnă: are a doua defensivă a seriei, la egalitate cu Sănătatea Cluj, cu 8 goluri primite (prima, „U” Cluj – cu cinci reuşite ale adversarilor), dar în acelaşi timp este codaşă în ierarhia eficacităţii, numai 8 goluri înscrise, la fel ca şi FC Avrig.

În continuare aceleaşi trei probleme de efectiv: S. Iacşa se antrenează normal dar trebuie să recupereze deficitul de pregătire fizică, B. Ştef a început alergările, iar I. Grozav a terminat tratamentul pentru pubalgia ce-l chinuie. „Trebuie să tratăm întâlnirea cu seriozitate şi responsabilitate. Poziţia din clasament nu reflectă mereu valoarea unei echipe, niciun joc cu este dinainte adjudecat şi e nevoie de multă muncă pentru fiecare punct”, a menţionat Adorian Himcinschi.

Trei eşecuri externe are nou-promovata din Ghimbav (la Avrig, cu „U” şi CFR 2), un singur joc câştigat din cele 9 disputate (acasă cu Unirea Tăşnad, în etapa a 5-a). Teoretic se pune numai problema diferenţei de scor câtă vreme braşovenii au peste trei goluri primite pe meci (un total de 31) şi au înregistrat 5 eşecuri consecutive, ultimul, intern, 1-7 cu CS Iernut (scorul seriei) – echipă ce a câştigat întâia oară în acest tur!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea