Rămâi conectat

Societate

PDL Cugir vrea să iasă basma curată

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Afirmaţia liderului PDL Cugir cum că nu a existat „vreo idee sau vreo propunere din partea vreunei părţi cu referire la desfiinţarea sau comasarea” Spitalului Orăşenesc Cugir este o încercare nereuşită de a ieşi basma curată dintr-o situaţie care ar fi putut să-i coste scump pe cei de la PDL Cugir, din punct de vedere electoral. Lipsa reacţiilor de până acum sunt dovada clară a faptului că declaraţiile preşedintelui PDL Cugir, Radu Roşian, făcute în articolul „Desfiinţarea spitalului din Cugir, o falsă temă aruncată în rândul cetăţenilor de liberali”, sunt un simplu joc de imagine.
De ce PDL Cugir, nu a dat asigurări că spitalul nu se va desfiinţa în toată această lună de zile care s-a scurs de când liderul Sanitas Alba, Marius Sepi a făcut publică lista unităţilor spitaliceşti vizate pentru comasare şi reorientare? Dacă spitalul din Cugir nu a fost în niciun pericol, de ce consilierii locali ai PDL au semnat scrisoarea deschisă iniţiată de grupul de consilieri liberali prin care ceream factorilor de răspundere să menţină spitalul? De ce, până acum, reprezentanţii PDL Cugir nu au ieşit în presă cu aceeaşi înverşunare, să infirme zvonurile şi să liniştească opinia publică, cu atât mai mult cu cât PNL Cugir a solicitat acest lucru, în mod public, prin intermediul mass-media în data de 10 ianuarie (vezi arhiva Unirea din 10 ianuarie „Reacţii dure ale liberalilor cugireni la posibilitatea desfiinţării spitalului”).
Sunt întrebări pe care le adresăm, în numele cetăţenilor, liderilor PDL Cugir care, dintr-o dată au devenit foarte vocali şi foarte determinaţi în a face declaraţii publice.
PNL Cugir are convingerea că presiunile politice, administrative şi cetăţeneşti au avut un rol important în scoaterea spitalului de pe lista iniţială cu unităţile medicale propuse spre transformare sau reorientare. De aceea, mulţumim tuturor consilierilor locali, indiferent de culoarea politică, care s-au raliat eforturilor PNL Cugir, şi mai ales, mulţumim celor peste 5000 de cetăţeni care au semnat pentru menţinerea spitalului, în cadrul campaniei de strângere de semnături demarată de liberalii cugireni.
În încheiere dorim să ne exprimăm încrederea în echipa managerială a Spitalului Orăşenesc Cugir formată din Cristian Simu – Zoriţa Ciulea Prepeliţă, care, suntem convinşi, vor reuşi să ia cele mai bune decizii astfel încât cetăţenii din Cugir să beneficieze de un act medical de calitate.
Biroul de presă PNL Cugir


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 8 – 14 decembrie 2023. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 8 – 14 decembrie 2023. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Wonka Avanpremiera Regia: Paul King Cu: Timothée Chalamet, Olivia Colman, Rowan Atkinson, Keegan-Michael Key, Calah Lane, Hugh Grant Gen Film: Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic, Muzical Durată: 121 min Rating: AG Cu Timothée […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare