Rămâi conectat

Politică Administrație

PDL Alba: ”Atac în stil mafiot împotriva Primarului din Mihalț”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primarul PDL din Mihalț, Flavius Breaz, a fost în această dimineață victima unui atac în stil mafiot realizat de doi membri ai USL Alba. Atacul, desprins parcă din filemele americane, s-a produs în intersecția de la Sîntimbru de pe drumul european ce face legătura cu Cluj Napoca, iar traficul a fost blocat pentru câteva minute.

În timp ce se deplasa către Alba Iulia, mașina condusă de primarul Flavius Breaz a fost blocată în trafic, în intersecția de la Sîntimbru de pe drumul european, de două autovehicule conduse de către Nicușor Sîntimbrean – Vicepreședinte al organanizației PSD Alba Iulia și Cîrnaț Toma Ioan, consilier local PSD la Mihalț, cunoscut opiniei publice după recenta sa condamnare la doi ani de închisoare cu suspendare într-un dosar de fraudare a fondurilor europene.

Mașinile celor doi membri PSD au încadrat și au blocat mașina primarului din față și din spate, apoi Nicușor Sîntimbrean a coborât și a început să-l înjure pe Flavius Breaz și să lovească cu picioarele mașina pe care acesta o conducea.

Flavius Breaz s-a baricadat în mașină și a apelat serviciul de urgență 112, timp în care Nicușor Sîntimbrean a continuat să lovească mașina, producându-i mai multe stricăciuni.

În tot acest timp traficul a fost blocat pe drumul european și doar intervenția celorlalți șoferi aflați în zonă l-a salvat pe primarul Flavius Breaz de accesele de furie ale Vicepreședintelui PSD Nicușor Sîntimbrean.

Primarul Flavius Breaz a deplus plângere la Poliție pentru acest incident.

PDL Alba regretă profund acest incident plin de ură și violență și face, pe această cale, un apel la calm pentru desfășurarea unei campanii electorale normale.

Am înțeles cu toții, din evoluțiile în care Vctor Ponta și ai săi au angajat țara în ultimele șase luni, că ei preferă modelul sovietic, dar nu am fi crezut vreodată că vor reînvia metodele de campanie ale anului 1945.

Observăm, din păcate, încă o dată, că PSD-ul revopsit în USL nu are alt argument decât ciomagul și nu se sfiește să-l folosească indiferent că e vorba de primarul ales al unei localități sau de fermierii mânați de sărăcie în fața guvernului.

Biroul de presă al PDL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea