Rămâi conectat

Sport

Paul Păcurar (Industria Galda), achiziţionat de CSM Sighetu Marmaţiei! *După Cernea, nou-promovata mai pierde un jucător important

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda de Jos-FC Zalau69Mijlocaşul Paul Păcurar (Industria Galda de Jos) va evolua în returul campionatului Ligii a 3-a la CSM Sighetu Marmaţiei (clasată pe locul al 6-a în Seria a 5-a). Este a doua plecare semnificativă din efectivul nou-promovatei din Alba, după Cernea, ajuns în pauza competiţională la liderul FCM Baia Mare.

Paul Păcurar va împlini 24 de ani în luna mai şi a fost coechipier la Şcoala de Fotbal „Ardealul” cu internaţionalii români Chiricheş şi Maxim. Fotbalistul albaiulian de profil ofensiv a mai evoluat la FC Botoşani, Corvinul Hunedoara sau Şoimii Pâncota şi în prima parte a anului trecut a făcut o pauză de 6 luni, după ce nu s-a înţeles cu Concordia Chiajna sau Metalurgistul Cugir. „Ne va fi greu fără cei doi jucători, dar nici nu ne puteam opune perspectivei de a evolua la cluburi mult mai puternice financiar„, a spus antrenorul Paul Ciucă.

*Atracţie din Maramureş

Grupările din Maramureş reprezintă un „El Dorado” pentru fotbaliştii din judeţ, în condiţiile în care în această pauză P. Păcurar a ajuns la Sighet, iar Cernea (Industria Galda), Bratima şi S. Mureşan (Metalurgistul) sunt la FC Maramureş Baia Mare.

La Sighetu activează şi Marincean (antrenor secund), alături de portarul Burdun (fost la Europa Alba Iulia) şi ex-uniristul Marius Pistol.

*Industria a pierdut la „creaţie”!

Cele două vedete locale au însemnat foarte mult pentru Industria în prima parte a campionatului, Cernea şi P. Păcurar fiind responsabili cu partea de „creaţie” în jocul găldenilor. Cei doi au avut o contribuţie însemnată la realizările formaţiei din Galda, fiind următorii marcatori după golgheterul Frenţiu – 7 reuşite. Paul Păcurar a înscris 5 goluri, iar Cernea a punctat în trei rânduri, totalizând împreună 8 din cele 20 de goluri marcate în primele 13 runde.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea