Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

Paul Kereszteşi, judokanul pasionat de poker participă la bal pentru o nouă experienţă

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Paul Kereszteşi participă la Balul Bobocilor 2013 de la Colegiul Economic „Dionisie Pop-Marţian” din Alba Iulia pentru că reprezintă o experienţă unică în viaţă, „nu toată ziua ai ocazia să fii pe scenă la un bal”, a spus acesta. Cu toate acestea, câştigarea premiului nu reprezintă o prioritate.

Paul practică judoka de 5 ani, într-o sală a Colegiului Naţional „HCC” din Alba Iulia, iar sportivul său preferat este Tedy Riner, pe care îl admiră pentru devotamentul de care dă dovadă, când luptă. Poker-ul este o altă îndeletnicire a lui Paul, unde când mai câştigă, când mai pierde.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Acesta este elev la clasa de contabilitate intensiv engleză şi dacă nu va deveni un judokan profesionist doreşte să lucreze într-o bancă. În cei patru ani de liceu vrea ca şi colegii să-l cunoască exact cum este si să-şi facă treaba cât mai bine. Îi place muzica electronică şi vine de la Şcoala Gimnazială „Ion Agârbiceanu” din Alba Iulia. Are 1,70 înălţime şi 53 de kilograme.

Dacă îţi place Paul Kereszteşi apasă butonul „Like”, de la începutul acestui articol! Concurentul cu cele mai multe „Aprecieri” pe Facebook va câştiga titlul de Mister Ziarul Unirea dar şi un premiu surpriză.

[nggallery id=552]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Marțea Albă, a doua zi din Săptămâna Luminată. Ce e bine să faci ca să eviți ghinionul din anul acesta

Ziarul Unirea

Publicat

în

Marțea Albă, a doua zi din Săptămâna Luminată. Ce e bine să faci ca să eviți ghinionul din anul acesta A treia zi de Paști este supranumită Marțea Albă, zi foarte importantă și notată tot cu cruce roșie în calendarul ortodox. Ce se întâmplă în această zi și care sunt cele mai cunoscute tradiții legate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea