Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

Paul Hojda doreşte să ajungă un bun oştean al patriei. Participă la bal pentru că îi place competiţia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Hojda Paul-Daniel: M-am născut în 31 octombrie 1998 sunt din Moisei, judeţul Maramureş. Am ales să particip la bal pentru că îmi plac competiţiile unde îţi poţi demonstra talentul şi te poţi distra. Urmez cursurile Colegiului Militar Liceal “Mihai Viteazul” din Alba Iulia pentru că îmi place cariera armelor şi vreau să reuşesc şi să ajung un bun oştean al patriei.

Îmi place foarte mult sportul, în special fotbalul şi voleiul. Îmi place şi dansul pentru că este tot mişcare. În timpul liber particip la activităţile care-mi plac. Sunt  ambiţios, cu foarte multe dorinţe de îndeplinit, perseverent şi optimist.

Dacă îţi place Paul Hojda apasă butonul „Like”, de la începutul acestui articol! Concurentul cu cele mai multe „Aprecieri” pe Facebook va câştiga titlul de Mister Ziarul Unirea dar şi un premiu surpriză.

[nggallery id=629]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Mesaje de Florii 2024. Idei de SMS-uri, urări și felicitări care pot fi transmise prietenilor, rudelor şi colegilor care îşi sărbătoresc onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de Florii 2024 frumoase. SMS-uri, felicitări de Florii și urări onomastice creștine de Sărbătoarea Floriilor pentru: iubit(ă), prieteni, rude, colegi, șefi, profesoare care au nume de floare. Texte cu mesaje de Florii haiose și amuzante . Mesaje de la mulți ani de Florii • Urări de Florii creștine. Creștinii ortodocși sărbătoresc duminică Floriile, ziua […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea