// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Patru tricouri ale vedetelor de la AS Roma și mănușile lui Benny Adegbuyi, licitate în cadrul campaniei “Împreună pentru Adrian Vințan”!

Implicarea sportivilor în campania “Împreună pentru Adrian Vințan” continuă, inițiativa de suflet a fostului jurnalist albaiulian Horică Udrea făcând posibilă licitarea pentru patru tricouri ale vedetelor echipei italiene AS Roma, dar și pentru mănușile pugilistului aiudean Benjamin Adegbuyi. Este vorba despre echipamentul purtat de Bogdan Lobonț, Alexandar Kolarov, Radja Nainggolan și Edin Dzeko (implicată fiind Iulia Lobonț), plus mănușile pe care le va folosi luptătorul român de K1 în gala de la Chicago de sâmbătă.

Sportivii nu au rămas insensibili la drama trăită de tânărul albaiulian Adrian Vințan, care de doi ani se luptă cu o boală cruntă și s-au implicat masiv în campania „Împreună pentru Adrian Vințan”.

Citește și: Stanciu, Gicu Grozav și Daniel Niculae, fotbaliști cu suflet mare, „Împreună pentru Adrian Vințan”! Tricouri donate și implicare în campania umanitară pentru sprijinirea tânărului albaiulian

Până în prezent s-au strâns aproximativ 2000 de euro, în urma licitației desfășurate în mediul on line, primii care au răspuns pozitiv fiind Nicolae Stanciu și Gicu Grozav, internaționalii români lansați în fotbal de Unirea Alba Iulia.

Aceștia și-au donat tricourile de joc, fiind urmați de rapidiștii Daniel Niculae și Daniel Pancu, stelistul Constantin Budescu și dinamovistul Gabriel Torje, alți uniriști, Vlad Ignat și Alexandru Giurgiu faciltând licitația caritabilă. Acțiunii umanitare s-au alăturat și suporterii de la Lazio sau Dinamo București, dar și CFR Cluj, ce a donat două tricouri (Costache și Vinicius) cu autografele elevilor lui Dan Petrescu Cazul lui Adrian, tânărul de 31 de ani din Alba Iulia, care de doi ani de zile se luptă cu o boală cruntă, a stârnit mobilizare în rândul întregii comunități. Jurnaliști, oameni de afaceri, sportivi și oameni simpli, suferă alături de familia lui și fac tot posibilul să strângă suma enormă de care are nevoie pentru tratamentul acestuia.

 

Dan HENEGAR