Rămâi conectat

Ştirea zilei

Patru persoane din Sibiu, trimise în judecată la Alba Iulia pentru furturi din Kaufland, Altex, Selgros și Dedeman

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Patru persoane din Sibiu, trimise în judecată la Alba Iulia pentru furturi din Kaufland, Altex, Selgros și Dedeman.

Patru persoane acuzate de săvârşirea mai multor furturi din supermarketuri din Alba Iulia, fapte prin care s-a cauzat un prejudiciu total de peste 6.000 de lei, au fost trimise în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. Este vorba despre doi bărbaţi de 23 şi 41 de ani şi două femei, de 22 şi 23 de ani, toţi din municipiul Sibiu, care sunt acuzați de săvârşirea în perioada iulie – octombrie 2018 a patru infracţiuni de furt din supermarketuri situate în Alba Iulia.

Inculpații se numesc Grancea Luminița, Grancea Lavinia Tița, Grancea Gabriel și Grancea Flavius. Părți civile sau vătămate în dosar sunt Kaufland, Altex, Selgros și Dedeman. Din supermarketul Kaufland, doi dintre inculpați au furat un coș plin cu cașcaval. Hoţii, un bărbat, o femeie şi un copil, au intrat în magazin, şi-au umplut coşul şi au ieşit pe la una din casele de marcat care nu era deschisă.

Paznicii nu au observat nimic suspect. Au pus cumpărăturile într-un autoturism şi s-au făcut nevăzuţi.

Pentru documentarea activității infracționale a acestora, la data de 1 noiembrie 2018, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, sprijiniţi de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu, au efectuat percheziţii la domiciliile celor patru persoane bănuite de comiterea furturilor, ocazie cu care au găsit mai multe bunuri electronice şi de uz casnic ce s-au dovedit a fi sustrase din magazinele din Alba Iulia.

În sarcina acestora s-a reţinut faptul că, profitând de neatenția agenţilor de pază ai magazinelor, ar fi sustras produse alimentare, de uz casnic şi electronice în valoare totală de 6.400 de lei.

Ulterior, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, pentru furt calificat, fiind apoi plasați sub control judiciar de către Parchet. Dosarul a fost înregistrat la Judecătorie, miercuri, 12 decembrie 2018.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea