Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Patru observatori din Alba, pe lista admișilor la examenul FRF pentru delegat de joc

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Patru observatori din Alba vor participa la concursul organizat de FRF pentru obținerea calității de delegat de joc pentru sezoanele 2023/2024 și 2024/2025. Este vorba despre Mihai Țîra și Cosmin Chirilă (Alba Iulia), Cătălin Pașcanu (Cugir) și Virgil Lup (Aiud), care vor fi testați marți, 27 iunie. În fapt, vor fi 5 reprezentanți ai Albei, întrucât la examen a fost admis și Ioan Paul (fostul președinte al CS Ocna Mureș), care vrea să debuteze ca observator.

Cristian Petropulos, președintele AJF Alba, are deja dreptul de a superviza partidele fotbalistice din competițiile FRF, urmând să fie supus doar unei verificări.

Dacă vor trece peste acest examen, cei 4 vor putea oficia la meciurile disputate sub patronajul FRF, cele din Liga 2, Liga 3, campionatele de juniori sau fotbal feminin.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Sunt 159 de dosare admise, pentru 100 de locuri, și alte 10 dosare au fost respinse, pentru că nu au îndeplinit cerințele

În data de 27 iunie 2023, Federația Română de Fotbal organizează concursul pentru obținerea calității de delegat de joc pentru sezoanele 2023/24 și 2024/25.

Conform informațiilor FRF, examenul urmează să aibă loc la Centrul Național de Fotbal Buftea, la stadion, începând cu ora 11:00. Candidații sunt rugați să se prezinte la locație la ora 10:00 cu un act de identitate. Examenul va consta într-un test grilă care va conține un număr de 30 de întrebări, fiecare cu trei variante de răspuns, dintre care una corectă. Cele 30 de întrebări sunt împărțite în trei secțiuni, după cum urmează: 10 întrebări din Regulamentul de organizare a activității fotbalistice, 10 întrebări din Regulamentul Disciplinar și 10 întrebări din Legea nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive cu modificările şi completările ulterioare, forma în vigoare la data de 01.06.2023.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea