Rămâi conectat

Actualitate

Patru dosare penale pentru evaziune fiscală

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

IPJ Alba, împreună cu specialişti ai Gărzii Financiare şi beneficiind de sprijinul de specialitate a SRI – Direcţia Judeţeană de Informaţii Alba şi Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă Alba, au planificat şi desfăşurat, în week-end-ul trecut activităţi specifice, pentru prevenirea, descoperirea şi documentarea actelor de evaziune fiscală.
Poliţiştii au controlat 68 de mijloace de transport marfă şi 66 de agenţi economici, ocazie cu care au constatat 4 infracţiuni de evaziune fiscală, pentru care au fost întocmite 4 dosare penale. Pentru alte încălcări ale normelor legale au fost aplicate 74 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 42.660 de lei,  dintre care 24 de contravenţii, în valoare totală de 32.000 de lei pentru nerespectarea normelor legale din domeniul economic.  Au fost ridicate în vederea confiscării mărfuri şi produse în valoare de 6.334 de lei. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Salariul minim pe economie brut de la 1 iunie 2024. Ce facilitate pentru salariați ar putea fi eliminată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Salariul minim pe economie brut de la 1 iunie 2024. Ce facilitate pentru salariați ar putea fi eliminată Guvernul plănuiește să majoreze salariul minim pe economie de la 1 iunie 2024, dar la pachet va elimina și o facilitate care le lăsa salariaților mai mulți bani în buzunar, conform unor surse guvernamentale. La finalul anului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea