Patru dosare penale pentru evaziune fiscală

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

IPJ Alba, împreună cu specialişti ai Gărzii Financiare şi beneficiind de sprijinul de specialitate a SRI – Direcţia Judeţeană de Informaţii Alba şi Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă Alba, au planificat şi desfăşurat, în week-end-ul trecut activităţi specifice, pentru prevenirea, descoperirea şi documentarea actelor de evaziune fiscală.
Poliţiştii au controlat 68 de mijloace de transport marfă şi 66 de agenţi economici, ocazie cu care au constatat 4 infracţiuni de evaziune fiscală, pentru care au fost întocmite 4 dosare penale. Pentru alte încălcări ale normelor legale au fost aplicate 74 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 42.660 de lei,  dintre care 24 de contravenţii, în valoare totală de 32.000 de lei pentru nerespectarea normelor legale din domeniul economic.  Au fost ridicate în vederea confiscării mărfuri şi produse în valoare de 6.334 de lei. (N.I.T.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

m.s 6 decembrie 2010 at 23:54

Pe cand vom auzi ca s-a controlat SC MontanaPopa SRL din Blaj ( adica Basu) care in magazinele de carne si preparate nu da BON FISCAL NICIODATA !!!!!!!!!!!!!!

m.s 6 decembrie 2010 at 23:57

Oare cand se va scrie in paginile ziarului Unirea despre controlul fiscului la SC MontAnaPopa ( adica Basu) unde nu se elibereaza bon fiscal niciodata, chiar daca te certi cu vanzatoarele !!!!

Comentariile sunt oprite