Rămâi conectat

Ştirea zilei

Patroana unei pensiuni din Alba Iulia, dispărută fără urmă. Polițiștii o dau în urmărire națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliția municipiului Alba Iulia a fost sesizată miercuri seară, de un cetățean din municipiu, cu privire la faptuldutu că un membru al familiei sale este de negăsit. Femeia, Lucreția Duțu, s-a deplasat marți în municipiul Cluj-Napoca pentru a participa la un curs și nu s-a mai întors acasă.

UPDATE: Familia a anunțat că femeia a fost găsită joi seara.

Reprezentanții IPJ Alba au precizat că, împreună cu polițiștii din Cluj, au demarat operațiunile de căutare a femeii, urmând ca aceasta să fie dată în urmărire națională în cursul zilei de astăzi.

Familia persoanei dispărute a cerut ajutorul oricui poate oferi informații cu privire la Lucretia, administrator al unei pensiuni din Alba Iulia, pe rețeaua de socializare Facebook.

”Ajutor!!! Ieri a plecat la Cluj pentru a frecventa un curs pentru fonduri europene, de ieri nu a mai dat niciun semn de viață…suntem îngrijorați și vrem să o găsim. Are numerele la mașină AB 79 TOD, este un BMW 320 wagon gri din anul 2005. TEL 0756 167 211 – 0752 880 559”, este mesajul postat miercuri seara de familie, pe rețeaua de socializare facebook.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea