Rămâi conectat

Curier Județean

Păşunatul oilor subiect de scandal. Două familii s-au bătut măr la Lopadea Nouă

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Şase persoane din comuna Lopadea Nouă care se ocupă cu creşterea oilor s-au încăierat în timp ce se aflau pe un câmp de lângă satul Ciuguzel după ce între ei au apărut neînţelegeri legate de păşunatul animalelor.

Din primele cercetări poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud sesizaţi în legătură cu scandalul sâmbătă, 24 martie, au reuşit să reconstituie firul evenimentelor. În prima fază P.I., de 72 de ani, din comuna Lopadea Nouă a fost agresat de B.I., de 58 de ani şi fiul acestuia pe fondul unor divergenţe legate de păşunat. În urma loviturilor încasate P.I.. i-a chemat în ajutor rudele, pe cei doi fii şi un nepot, toţi din comuna Lopadea Nouă, care au mers imediat cu maşina la locul numit Circîrd din extravilanul localităţii Ciuguzel. Aici, B.I. şi fiul său, cei care mai devreme fuseseră agresorii au devenit acum victimele încasând mai multe lovituri de la rudele răzbunătoare.

În urma bătăilor patru dintre persoanele implicate au ajuns la spital, două dintre ele, cele cu leziuni mai grave, rămânând internate în Spitalul de Alba Iulia, în timp ce altor două le-au fost acordate îngrijiri medicale, fără a rămâne internate.

Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-au petrecut faptele, iar în funcţie de concluziile medico legale să se facă încadrarea juridică a faptei.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea