Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

Pasionată de dans, Isabella Huttemann vrea să-şi arate calităţile la Balul Bobocilor. Motto: „Cad o dată şi mă ridic de 20!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Balul bobocilor Colegiul Tehnic Apulum44Isabella Huttemann este elevă în clasa a IX- a B la Colegiul Tehnic Apulum. Participă la Balul Bobocilor atât pentru a-şi face noi prieteni, dar  şi pentru a-şi arăta calităţile. Spune că şansele ei de câştig nu sunt foarte mari, dar nici mici, însă lasă totul la decizia juriului.

Pasiunea ei cea mai mare este dansul, iar pe viitor îşi doreşte să termine liceul, o facultate şi să ajungă „cineva” în viaţa asta. Motto-ul după care se ghidează: ” Cad o data şi mă ridic de 20!”

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Ca artist, o idolatrizează pe Christina Aguilera, dar are şi un jucător preferat, Schweinsteiger!

Dacă vă place Isabella Huttemann şi doriţi ca ea să câştige titlul de Miss Ziarul Unirea, daţi LIKE acestui articol. Miss Boboc ziarul Unirea va primi un premiu surpriză la finalul concursului!

[nggallery id=2481]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Cultură Educație

Cod de conduită împotriva xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură în universități

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cod de conduită împotriva xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură în universități Pentru a preveni apariția unor evenimente înregistrate în alte țări în urma faptelor asociate antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură și pentru a combate comportamentele care duc la astfel de fapte, Ministerul Educației (ME) a publicat miercuri un ordin ce […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea